Müller Péter: "A gyengétől ösztönösen menekül mindenki"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség harmónia Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 292. rész.

Más szóval: csak ha magadat szereted, szerethetnek meg mások is. A benső harmóniának ilyen hatalmas vonzereje van! A mai ember azért tud nehezen találkozni a másikkal, mert hiányzik a középpontja. Minden nap más szeszély, vágy, ambíció, indulat és hangulat uralja. Hol taszít, hol vonz. Ma megbánt, holnap megbánja, s holnapután újra megbánt. Nehéz olyannal táncolni, aki nem tud, és eldől, ha a másik nem tartja. Az ilyet nem szívesen kérik föl táncra.

,,A mai ember azért tud nehezen találkozni a másikkal, mert hiányzik a középpontja. Minden nap más szeszély, vágy, ambíció, indulat és hangulat uralja. Hol taszít, hol vonz. Ma megbánt, holnap megbánja, s holnapután újra megbánt." Forrás: Thinkstock

Akinek van centruma, harmóniája, és nem a másiktól várja, hogy életét rendbe hozza, az titkos hívójelet ad magából.

Szíve „adásban" van. Elsősorban nem vágyat és sóvárgást, hanem derűt és erőt sugárzik magából. És az erőshöz vonzódnak. A gyengétől ösztönösen menekül mindenki.

Müller Péter: "Túl nagy egóval egy nő alkalmatlan arra, hogy otthont teremtsen"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170612-muller-peter-a-nokrol-egorol-otthonteremtesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 286. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Nő nélkül mi, férfiak, hajléktalanok vagyunk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170524-muller-peter-a-no-szereperol-egy-ferfi-eleteben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 285. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Önmagától menekülő ember nem tud igazán szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170529-muller-peter-az-erorol-gyengesegrol-kozeppontrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 284. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A szerelem addig tart, míg az ember a társába minden pillanatban beleszeret"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170512-muller-peter-a-szerelemrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 283. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Senki a szeretet széttéphetetlen erejéről nem tudhat annyit, mint az anyád!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170418-muller-peter-az-edesanyak-szeretetenek-erejerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 279. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ez a szeretet tévedhetetlen jele"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170410-muller-peter-a-szeretet-melegsegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 278. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.