Müller Péter: "A nők fölfelé szeretnek"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség realitás Müller Péter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 315. rész.

Ilyenkor szoktuk mondani, hogy „meghülyült". De ezt akkor is rámondjuk valakire, ha a szürke, hétköznapi tudatából egy magasabb valóságba lép. Ilyen a legtöbb vallásos és spirituális élmény, az önfeledt, részeg boldogság, ilyen a nagy muzsikának, a jó koncertnek és művészetnek a hatása: az ember önmaga fölé lép. Egy olyan valóságba, melyről nem is tudta, hogy létezik.

"A nők fölfelé szeretnek" Forrás: Shutterstock

Ezért is van az - biztosan tapasztaltad már -, hogy ez nem veszélytelen állapot! Elhagyjuk a realitás talaját, s ha nem nyílnak ki teljesen a szárnyaink, könnyen lezuhanhatunk.

Mert a csoda addig tart, amíg a szerelem. És magasról nagyot lehet esni.

Szerintem: megéri. De lehet, hogy nincs igazam.”

Müller Péter: "A testi kéj is elmúlik és széthull az ölelés"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171127-muller-peter-a-lelki-es-testi-oromok-mulandosagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 314. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nagy találkozások így működnek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171117-muller-peter-a-nagy-talalkozasokrol-oregedesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 313. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "...amikor csókolsz, komolyra fordul a játék"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171113-muller-peter-az-emberi-enunkrol-miszteriumrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 312. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A szeretkezés lealjasítása nemcsak a nők, hanem az élet elleni legnagyobb bűntény"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171106-muller-peter-a-ferfi-noi-szexualis-kapcsolat-melysegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 311. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Emlékszel az első kéjre?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171020-muller-peter-az-ebredo-nemisegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 309. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az életünk sodrásában a felejtés a legnagyobb áldás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-felejtesrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 306. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.