bölcsesség lélek Müller Péter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 324. rész.

Ez a lélek erotikája. Néha szorosabb, mint az arcok érintkezése, szorosabb, mint a verejtékes, testi ölelés. Messziről, két, ellentétes végtelenből is érzik egymást, sejtik egymást, egyforma ritmusra ver a szívűk, és lelkükben ugyanaz a zene szól.

"Műkorcsolyában az a legszebb pillanat, amikor társát messzire röpíti a társa" Forrás: AFP/Anthony Wallace

Pedig külön útra tértek... magányosak lettek... egyedül táncolnak... sőt, távolodnak... és mégis összetartoznak!

Néha elutazik a párunk másik városba, másik országba, a tengeren túlra, s mégis... érzem őt... És néha még messzebb kerül... meghal... s mintha mégis itt lenne velem.

Sokan éreznek ilyesmit.
Ezt nevezik a lelkek titkos összekötöttségének.
Más szóval: szerelemnek.

Müller Péter: Aki szeretetre vágyik, ismerőst kereshttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180205-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-arra-valo-igenyrol-vagyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 323. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ez a szerelem"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180129-muller-peter-az-igazi-szerelemrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 322. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: "Honnan tudom, hogy Ő az igazi?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180122-muller-peter-az-igazirol-irta-a-honap-temajat.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A gyerekünk nem erre születik"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180122-muller-peter-a-bennunk-elo-mesekrol-es-a-gepies-vilagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 321. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Egy buta embert nehéz szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180101-muller-peter-bolcsessege-a-teljessegrol-egymas-megismereserol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 318. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Szerelmes lettél? Vigyázz! Ez a legnagyobb háborúság!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171211-muller-peter-a-szerelemrol-az-eggye-valasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 316. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.