Müller Péter: "A lelki sebeket két dolog gyógyíthatja meg"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter lelki sebek gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 329. rész.

Húsunk hamar gyógyul. Csontunk lassabban. Az idegeink még lassabban – de a lelki sebek gyógyulása a leglassabb. Néha még a túlvilágra is magunkkal visszük.

Gyógyítani egyrészt ésszel lehet. Megértem egy sebesülésem okát, tanító célzatát. Valamiért kaptam, és végső soron – ha megértettem – csak gazdagított engem.
Nehezebb a szívvel való gyógyítás.

"A lelki sebeket két dolog gyógyíthatja meg. A fölismert igazság és az igazi szeretet" Forrás: Shutterstock

Érzelmileg nehéz gyógyulni. Azt ugyanis nem tudom irányítani. Hiába akarom.

Az eszemen van kormány és sebváltó, de a szívemen nincs. S ezért hiába látom be és értem meg, hogy miért sebeztek meg - a seb fáj. És hiába teszek meg mindent, akkor is fáj!
Egyet lehet: elfelejteni.
Nem gondolni rá. Ezt lehet. Amit nem táplálunk állandóan, múlttá válik bennünk. Elhervad. Így aztán segítünk az időnek, s a régi, holt virág helyett jöhet egy új, élő virág. S azt már igazán szeretjük.

Müller Péter: "Ettől tud bölcs anya, jó feleség, és vonzó szerető lenni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180312-muller-peter-a-noi-lelekrol-a-szuveneritasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 328. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Csak azon a kapcsolaton van áldás, mely szabaddá tesz"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180305-muller-peter-az-igazi-szeretetrol-szerelemrol-mely-szabadda-tesz.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 327. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ez a lélek erotikája"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180212-muller-peter-a-lelkek-titkos-osszekotottsegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 324. rész. Müller Péter--Müller Péter: Aki szeretetre vágyik, ismerőst kereshttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180205-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-arra-valo-igenyrol-vagyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 323. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Csak akkor szabad térdre hullani bárki előtt, ha az fölsegít"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180115-muller-peter-az-egok-felreallasarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 320. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Az ilyen szerelem nem fog sokáig tartani"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171218-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-onszeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 317. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.