Müller Péter: "Az lesz a miénk, amire figyelmet szentelünk"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség figyelem Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 330. rész.

Az lesz a miénk, amire figyelmet szentelünk. Más szóval: összpontosítunk. Ez az életismeretnek, önismeretnek és az egész létünknek a titka. Szétszórtságból nem lesz semmi. És erre a lelkünk hajlamos. „Gyárilag", önkénytelenül szétszórtak vagyunk. És a világ még inkább szét akar szórni.

Figyelj a belső hangodra! Forrás: Thinkstock

Minden bölcs kultúra ott kezdte a nevelést, hogy megtanította az embert figyelni. Ma már nem értjük, hogy a legvadabb harcművészet miért kezdődik csendes meditációval. Ezért! Hogy megismered magad, és a helyzetet, amiben vagy. Bármi akarsz lenni, bármit el akarsz érni: mindennek titka a figyelem. De meg kell tanulni. Figyelj! Érdemes.

Müller Péter: "A lelki sebeket két dolog gyógyíthatja meg"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180319-muller-peter-a-lelki-sebekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 329. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ettől tud bölcs anya, jó feleség, és vonzó szerető lenni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180312-muller-peter-a-noi-lelekrol-a-szuveneritasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 328. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Csak azon a kapcsolaton van áldás, mely szabaddá tesz"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180305-muller-peter-az-igazi-szeretetrol-szerelemrol-mely-szabadda-tesz.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 327. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Csak akkor szabad térdre hullani bárki előtt, ha az fölsegít"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180115-muller-peter-az-egok-felreallasarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 320. rész. Müller Péter--Müller Péter: Hogy valaki szeret-e vagy sem, onnan tudod, ahogy rád nevethttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180108-muller-peter-a-mosolyrol-nevetesrol-derurol-az-igaz-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 319. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A testi kéj is elmúlik és széthull az ölelés"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171127-muller-peter-a-lelki-es-testi-oromok-mulandosagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 314. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.