Müller Péter: "Aki nem szerelmes, az is szerelmes, csak nem tud róla"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szerelem érzelmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 331. rész.

Vigyázz, ravasz mondat! A szerelem mindenkiben ott lappang. Gyárilag így vagyunk megteremtve. Bennünk van, mint az Élet, amitől dobog a szívünk. Bennünk van, mint föld mélyén az olaj, akkor is, ha sohasem jön felszínre. Ha tanulsz a lélek mélyén búvárkodni, látni fogod, hogy a legsivárabb, legönzőbb felszín alatt is milyen forró láva bugyog bennünk. Olyanok vagyunk, mint egy befagyott tó.

Aki nem szerelmes, az is szerelmes, csak nem tud róla Forrás: Shutterstock

Csak a mélyén van gazdag élet – fönt hideg és halott.

A lelke mélyén azonban minden ember tudja, mi az, hogy boldogság és szabadság. És tudja, mi az a szerelem! Azonnal ráismer, ha kívülről érkezik az életébe. „Szervusz, szerelem! Hol a fenébe voltál eddig?" Ha meg nem jön, várja, várja, várja. És reméli, hogy jön majd. Késve, de jön. Sok ilyen elkésett, öregkori szerelmet láttam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.