Müller Péter: "Néha jó nem hozzámenni ahhoz a férfihoz, vagy elvenni azt a nőt, akit annyira szeretünk"

Forrás: Shutterstock -
váratlan esemény bölcsesség Müller Péter fordulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 335. rész.

Ezt azért ne feledd! Egy fájdalomból, egy sérelemből, valami bajból néha nagyon jó dolog is származhat! Sőt, gyakran a jó dolgok nem jó előszéllel indulnak. És fordítva: valami jó belecsalhat egy olyan zavaros, rossz gubancba, melyből később nem tudsz kikeveredni.

Egy fájdalomból, egy sérelemből, valami bajból néha nagyon jó dolog is származhat! Forrás: Shutterstock

Mindez azért lehetséges, mert nem látunk, és sajnos nem is érzünk előre tisztán. Néha jó lekésni a vonatot, és nem elfogadni azt a pénzt, amit ajánlanak, és nem hozzámenni ahhoz a férfihez, vagy elvenni azt a nőt, akit annyira szeretünk.

És fordítva: egy jó barátság vagy akár egy szerelem indulhat nagyon drámaian is. Az élet ilyen cikkcakkosan alakul. Néha jó tudni előre, hogy nem biztos, hogy igazunk van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.