Müller Péter: "Az élethez sok megalkuvás kell"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség társ Müller Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 337. rész.

Attól még vagyok! Néha nem is rosszul. Hiszen egyedül is lehet élni, ma már elég tűrhetően. És lehet élni szeretet nélkül, ahogy egy kissé lehangolt zongorán is lehet zenélni.

Az élethez sok megalkuvás kell, bölcs beletörődés, alkalmazkodás, tűrés, ügyesség.

Mély és igaz szeretet nélkül lehet ugyan élni, de csak úgy, hogy mindig hiányzik valaki Forrás: Shutterstock

Nem is érzem, hogy ez megalkuvás lenne. De nem vagyok „egészen". Egészen csak veled vagyok! Mély és igaz szeretet nélkül, melyet néha összetartozásnak, néha szerelemnek nevezünk, lehet ugyan élni, de csak úgy, hogy mindig hiányzik valaki. Ez a hiány nem fájó, hiszen azt sem tudom, ki az, de úgy hiányzik mégis, mint az ételből a só, és mint a szürke, borús időben a napsütés. Ez a mondás a szerelemre sóvárgóké, de ugyanezt érzi a vallásos ember is, csak ő Istenre gondol. Ilyen csodás hiányjel ez!

Müller Péter: "Ez a valódi szeretet biztos jele"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180514-muller-peter-a-valodi-szeretetrol-ismeros-erzesekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 336. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Néha jó nem hozzámenni ahhoz a férfihoz, vagy elvenni azt a nőt, akit annyira szeretünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180502-muller-peter-az-elore-lathatatlan-fejlemenyekrol-fordulatokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 335. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Egy kis önfeledtség, egy kis könnyelműség nélkül nem érdemes élni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180423-muller-peter-a-konnyedsegrol-onfeledtsegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 334. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Minden igazi találkozás: tűzrakás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180409-muller-peter-a-talalkozasokrol-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 332. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A lelki sebeket két dolog gyógyíthatja meg"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180319-muller-peter-a-lelki-sebekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 329. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ettől tud bölcs anya, jó feleség, és vonzó szerető lenni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180312-muller-peter-a-noi-lelekrol-a-szuveneritasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 328. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.