Müller Péter: "Olyan nincs, hogy nem sikerül"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter hit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 356. rész.

Gyenge később lesz az ember. Amikor elfogy a magával hozott hatalmas hite és akaratereje. Később jön csak, hogy „föladom", és „nem bírom", és „nem érdemes". Kisbaba korunkban hiszünk abban, hogy megtanulunk állni és járni – és meg is tanulunk! Olyan nincs, hogy nem sikerül. Százszor fenékre huppanunk, és megütjük magunkat, de mégis fölállunk! És elindulunk! És járunk, futunk, fáradhatatlanul!

"Olyan nincs, hogy nem sikerül" Forrás: Shutterstock

Az ember a hitét hozza magával!

A hitetlenség már szerzett tulajdonság, amikor már nem látjuk a célunkat, és a külső körülmények elveszik a kedvünket az élettől. A hit a nem látható dolgok valósága. Nincs még itt, de megteremtem, mert akarom! Amiben hiszek, megvalósul, mert megvalósítom! Kelj föl, és járj!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.