Müller Péter: Vendégségben Istennél

Forrás: Shutterstock -
szellemvilág Isten Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 358. rész.

Dr. Eben Alexander a világhírű idegsebész, aki átélte a halál élményét, azt a felfedezést tette odaát, hogy a tánc és a zene a szellemvilág anyanyelve. Úgy tűnt, hogy mindenki táncol körülötte. Ebből mi annyit érzünk, hogy jókedvünkbe, amikor megfeledkezünk az énünkről, azonnal elfelejtünk félni, és szorongani és aggódni. Táncolni, dalolni lesz kedvünk!

"Amíg valamit önfeledten csinálsz, táncolsz, beszélgetsz vagy szeretkezel, tudod, hogy nincs halál. Csak öröm." Forrás: Shutterstock

Nem véletlenül mondjuk, hogy az igazi öröm: önfeledt. Az Ön nem tud örülni. Nem tud boldog lenni.

Mert szüntelen önvédelemben él. Fél, mert múlandó. De a lélek nem az. A lélek szabad és halhatatlan. Ezért tud örülni és táncolni. Az ember, ha boldog, Istennél jár vendégségben, akkor is, ha nem tudja.

Müller Péter: "Ezt nevezik a lelkek titkos összekötöttségének"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181008-muller-peter-a-lelkek-osszekotteteserol.htmlOrigoMüller Péter: "Olyan nincs, hogy nem sikerül"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181001-muller-peter-a-magunkkal-hozott-hitrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 356. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A párkapcsolat a létező legnagyobb próbatétel"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180917-muller-peter-a-parkapcsolati-minosegekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 354. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nemi szervünk a legőszintébb bennünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180831-muller-peter-a-szexualis-elmenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 352. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Tudattalanul tesszük magunkat beteggé, tudattalanul leszünk szerelmesek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-sorsteremto-hatalomrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 349. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180709-muller-peter-az-igazsagrol-es-annak-ellenkezojerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 344. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.