Müller Péter: "...különben életünk a hibás döntések sorozata lesz"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 360. rész.

Amikor a „Hegedűs a háztetőn" című musicalben beszalad az örömhírrel a lelkes házasságközvetítő, hogy végre vőlegényt szerzett az egyik lánynak, mindenki pörögni kezd a hírre. Anya, apa, a lány, a testvérek, még a szomszédok is lelkesen rohangálnak a lelkesen lihegő nő körül, aki megszólalni sem bír a zűrzavarban. Ekkor a rabbi fölemeli kezét, és azt mondja:

„Először üljünk le!" Híres mondat ez. Ma úgy mondjuk: „Nyugi!"

"Amíg nyugtalan vagy és zaklatott, az angyalok sem tudnak segíteni rajtad, mert nem férnek hozzád" Forrás: Shutterstock

A fontosat csakis nyugodt lélekkel hallod meg. Feszült, stresszes, ideges állapotban ne dönts, mert rosszul döntsz. Először „ülj le". Csak nyugodt szív veszi angyalod súgását. A nyugalom nem más, mint behangolás. Az ember a lényegesre be kell hogy hangolja magát. A mai világban ezt meg kell tanulnunk, különben életünk a hibás döntések sorozata lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.