Müller Péter: „Ahol szeretik egymást az emberek...”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség lelkiismeret Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 362. rész.

Már gyerekkorunkban megtanuljuk, hogy a felnőttek világa hazug, és rossz felé megy. Alkalmazkodunk hozzá, mint a dzsungel törvényéhez egy fiatal állatka, aki élni akar. Ugyanakkor még ösztönösen tudjuk, mi a jóság és a szeretet, s hogy nélküle nem lehet normális és szép emberi életet élni. Ez a két Énünk hangja bennünk:

az egyik, aki alkalmazkodik a világhoz, s beleromlik, mert minden áron érvényesülni akar – a másik, aki megőrzi az eredendő tisztaságát, s a világ ellen él, még akkor is, ha ez a nehezebb út.

„Arra hallgass, aki a szívedben él, ismeri úti célodat, és a szeretet nyelvén beszél” Forrás: Shutterstock

Ahol szeretik egymást az emberek, akármilyen szűk körben is és kevesen, ott meleg lesz, mint egy tábortűz körül a sarkvidéki jégmezőn. Húzódj a közelébe, s vigyél tüzet magadból. Igazi hangod erre ösztönöz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.