Müller Péter: „Ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter őrangyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 364. rész.
Ezt a segítőt nem látod, nem hallod, nem érzékeled, de van Forrás: Shutterstock

Az egyik alulról formál és testet ad neked, a másik fölülről tart és láthatatlanul segít élni. Más kérdés, hogy ezt a segítőt nem látod, nem hallod, nem érzékeled, de van. Nevezd ezt a hallást sugallatnak, ihletnek, intuíciónak vagy csak egy hirtelen jött világos gondolatnak vagy jó érzésnek, de amíg teljesen nem süketülünk meg ebben a mai zűrzavarban, és az antennánk működik, ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik. Nekem például most azt üzente, hogy ezt írjam le – mint e heti útravalót. Meglátod, hasznát veszed!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.