Müller Péter: „A lélek láthatatlan világában minden előbb történik”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség lélek Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 366. rész.

Ez mindennel így van. Előbb leszel beteg, mint amikor testileg már érzed. Egy rossz pszichológus a tapasztalati folyamatokkal foglalkozik. Egy léleklátó a csírákkal. Látja, hogy milyen jövővel vagy terhes. És amit előbb-utóbb megszülsz.

„A lélek láthatatlan világában minden előbb történik” Forrás: Shutterstock

De jól vigyázz: ezen a csíra-állapoton még változtatni tudsz! Mint a génsebész. Még nincs, csak lenni akar, ha nem változtatsz rajta.

Ez nagyon finom változtatás. Akarattal nem férhetsz hozzá ezekhez a jövődet érlelő csírákhoz, csakis hittel és erős képzelettel. És persze egy előre sejtéssel, előre tudással. Ugye tudod, hogy a gondviselés szavunk bibliai eredetije a providencia – azt jelenti, előrelátás.
Egyedül élsz. De lehet, hogy már valaki jön feléd.”

Müller Péter: "A nevelés nem külső és erőszakos kényszerítést jelent"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181203-muller-peter-a-nevelesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 365. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181126-muller-peter-az-orangyalokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 364. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „...a boldogságot csak az ismeri, aki mélyből indul”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181119-muller-peter-a-boldogsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 363. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „A férjedtől csak elválsz, de a szeretőddel szakítasz”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181105-muller-peter-az-elvalasrol-es-szakitasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 361. rész. Müller PéterOrigoInterjú Müller Péterrel új könyve, a Vallomás a szerelemről kapcsánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181017-interju-muller-peterrel-uj-konyve-a-vallomas-a-szerelemrol-kapcsan.htmlVallomás a szerelemről – ezzel a címmel jelent meg Müller Péter író, a Life.hu sztárszerzőjének új könyve, amelyben saját élményein keresztül járja körbe a szerelem misztériumát. Az író a kötetét a szlovákiai Galántán mutatja be és dedikálja, amely helyszín szokatlan választás egy hazai írótól. Hogy miről is szól a könyv és hogy miért éppen Szlovákiában mutatja be először, arról magát Müller Péter kérdeztük. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Nem rab vagy ezen a világon, csak átutazó!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180924-muller-peter-elete-egyik-legszebb-emlekerol-meselt.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 355. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.