Müller Péter: „Az igazmondás sohasem kíméletlen”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség kritika igazmondás őszinteség Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 368. rész.

Az igazi kritika sohasem lesújtó és az igazi bírálat és igazmondás sohasem kíméletlen. Jézus és Dávid király Isten lelkét látta még azokban is, akit te hitványnak tartasz.

„Az igazmondás sohasem kíméletlen” Forrás: Shutterstock

A londoni olimpián egy fekete bajnok összevissza verte Papp Lacit. Tántorogva botorkált a sarokba. Véresen, félájultan, reménytelenül. 'Zsiga bácsi – kérdezte zseniális edzőjétől –, mit csináljak?!' És a Mester azt felelte: 'Üsd ki!...' Ez volt az edzői tanács. S ez megérintette a lelkét. Ment és kiütötte. Legfényesebb aranyérmünk így született. Kevés a jó szó manapság. És az igazi barátság is. Abba is hagytam volna írói mesterségemet, ha nem hinnék az emberek potenciális jóságában és magasabbrendűségében. Még akkor is, ha csak egy százaléka van a megvalósításának: az Egy többet ér, mint a Kilencvenkilenc.”

Müller Péter: „A hosszan tartó szerelem titka...”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181217-muller-peter-a-hosszan-tarto-szerelemrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 367. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „A lélek láthatatlan világában minden előbb történik”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181210-muller-peter-a-lelek-vilagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 366. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nevelés nem külső és erőszakos kényszerítést jelent"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181203-muller-peter-a-nevelesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 365. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181126-muller-peter-az-orangyalokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 364. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „...a boldogságot csak az ismeri, aki mélyből indul”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181119-muller-peter-a-boldogsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 363. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Tudattalanul tesszük magunkat beteggé, tudattalanul leszünk szerelmesek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-sorsteremto-hatalomrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 349. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.