Ördög Nóra és Nánási Pál csókja

csók fotózás Nánási Pál képek szerelmes pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valentin-nap alkalmából szerettem volna egy csókgalériát készíteni a blogra. Ezért a héten megkértem minden utamba eső baráti párt, hogy csókolják meg egymást a kamerám előtt. 

Nem is hittem volna, hogy milyen vicces, kedves, meghitt szituációk keverednek ebből a furcsa helyzetből. Mert miközben a világ legtermészetesebb dolga, hogy megcsókoljuk a párunkat akár százszor is egy nap, de ha mindez egy fényképezőgép előtt történik, az egy vadiúj érzésnek bizonyult. KIcsit olyan, mint az első csók! Köszönöm, hogy engedték, hogy bepillantsak az intim kis világukba, én pedig boldog vagyok, hogy visszahozhattam nekik az első csók élményét:-) Ígérem, folytatni fogom!

Fotó: Nánási Pál

További csókokat, közte Ördög Nóri és Nánási Pál csókját itt láthatod!

Exkluzív! Magyar sztárpár vetkőzött Nánásinakhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140209-nanasi-pal-fotomuvesz-szemevel-a-vilag-cinthya-es-varga-viktor-az-edes-elet-szereploi.htmlA Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál ezúttal az extrém sztárpárról készített sejtelmes művészi felvételeket. Viktor túlfűtött vágyat érzett, Cinthya szemérmes volt. Az eredmény lenyűgöző! Nánási PálOrigoNánási Pál gyerekkori képe - cuki fotóhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140119-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-palika.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne önmagát: ezúttal egy gyerekkori képet mutat nekünk.Nánási PálBea a magasban (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140105-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-hargitai-bea-a-magasban.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne a különösen bevállalós Hargitai Bea modellt.Nánási Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.