Nánási Pál szemével a világ: Egy trópusi erdő titokzatos szörnyei

Fotó: Nánási Pál -
virág fotó trópusi Nánási szemével a világ szörny arborétum képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne ezúttal egy trópusi erdő titokzatos szörnyeit.

Egyetemista koromban volt egy feladatom, ami a szimmetriáról szólt. Akkor találtam ki azt, hogy mindenfélét megtükrözök. Természetesen emberekkel kezdtem, aztán szinte mindent, amit láttam magam körül lefotóztam, és próbáltam érdekes formákat alkotni belőlük. Hamar kiderült, hogy a természetben találom a legérdekesebb formákat. Bementem az erdőbe, és fantasztikus pofák köszöntek vissza rám a gyökerekből, levelekből és szinte bárhonnan, amerre jártam.

Fotó: Nánási Pál

Most egy trópusi erdőben jártam, és felelvenedett bennem a vágy, hogy szörnyeket keressek... Ezeket találtam. Persze lehet, hogy te nem azt a fejet látod a képen, amit én. Jó szórakozást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.