Nánási Pál Varga Vivien Ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne: Varga Vivient, Az ének iskolája versenyzőjét. 

Vivien szerette volna megmutatni magát a kamerám előtt, és én örömmel teljesítettem a kérését.

Fotó: Nánási Pál

Ha a többi képre is kíváncsi vagy, kattints ide!

Így ünnepelt Mici - az első szülinapi zsúr részleteihttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140511-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-mici-szulinapi-zsurjanak-reszletei.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Most egy nagyon személes történetet láthatunk képekben: kislányuk, Mici születésnapi zsúrjának részleteit.Nánási Pál--Kelemen Anna natúr sminkben, retus nélkül - ahogy csak Nánási Pál láthattahttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140430-nanasi-pal-kelemen-annat-fotozta-natursminkben-es-nem-retusalt.htmlLátta már valaki Kelemen Annát természetes, natúr sminkben? Én végre igen! És meg is mutatom!Nánási PálOrigoSzexi tornászlány lett Tatár Csillából http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140427-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-szexi-tornaszlanyt-lett-tatar-csillabol.htmlNánási Pál különleges fotósorozatot készített Csilláról, a fotózás vége pedig baráti teázásban végződött, amelyhez Ördög Nóri és Gönczi Gábor is csatlakozott. Nánási Pál--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.