Nánási Pál és Ördög Nóri megmutatta a teljes családot

Nánási Pál Nánási Vencel Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várhattam tovább… Vencel fiam már 6 hetes, és még nem került fel a családi sziluettportrénkra! De tegnap véget vetettem az áldatlan állapotnak. :-) 

Íme az új verzió, ezúttal fehér háttérrel. És ha már fényképezőgép elé kaptam a családot a stúdióban, nem álltunk meg egy képnél! További fotók az én büszkeségeimről a galériában!

Forrás: Nánási Pál

Nánási Pál a a Playboy magazin kiadója, Hugh Hefner villájában járt!http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140831-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-hugh-hefner-a-playboy-magazin-kiadoja-es-kastelya.html15 évembe tellett, de bejutottam Hugh Hefner házába, és még a feleségét, Crystal Hefnert is lefotóztam.Nánási Pál--Nóri és... - Az utolsó fotó a második baba érkezése előtthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140705-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-ordog-nori-mindenorasan-a-szules-elott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Színfalak mögött - Nánási Pál a Szombat Esti Lázban fotózta Nóráthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140526-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-az-allapotos-ordog-nora-a-szinfalak-mogott.htmlSzombaton ott voltam a színfalak mögött, hogy Nórival legyek az utolsó adásban. Volt nálam fényképezőgép is. Íme egy pár kép.Nánási Pál--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.