Nánási szemével a világ kislány szeptember Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

Fuss, Mici, fuss! :) - Írta Nánási Pál egy bűbájos kép fölé a blogjában. Ördög Nóri és a sztárfotós első gyermeke gyönyörű, csajos ruhában tündökölt a napfényben fürdő vasárnapon. A képet itt nézheted meg.

Forrás: Nánási Pál

Nánási Pál és Ördög Nóri megmutatta a teljes családothttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140915-nanasi-szemevel-a-teljes-csalad-vencel-ordog-nora-nanasi-pal-mici-es-pityu.htmlNem várhattam tovább… Vencel fiam már 6 hetes, és még nem került fel a családi sziluettportrénkra! De tegnap véget vetettem az áldatlan állapotnak. :-) Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Los Angeleshttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140921-nanasi-szemevel-a-vilag-es-benne-bruce-willis-hollywoodban.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: kutyapuszihttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140720-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-egy-kutyapuszi.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.