Nánási Pál szemével a világ: Időutazás

Fotó: Nánási Pál -
Nánási Pál Nánási Vencel Ördög Nóra tengerpart Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

Idén utazás helyett időutazás… Éppen két évvel ezelőtt Nóri és Mici a Maldív-szigeteken. Akkor (is) már gömbölyű volt a világ :-)

Fotó: Nánási Pál

A további álomszép képeket itt találod!

Nánási Pál szemével a világ: Micivel sütünkhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150113-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-a-fotomuvesz-a-kislanyaval-micivel-sut.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--A szeptemberi fényben Mici futhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140929-nanasi-szemevel-a-vilag-es-benne-mici-fut.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNóri és... - Az utolsó fotó a második baba érkezése előtthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140705-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-ordog-nori-mindenorasan-a-szules-elott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.