Születés terhesség kisfiú anyuka Peller Mariann titok nyilvánosság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csöppség éppen két hete látta meg a napvilágot, ám anyukája egészen eddig titkolta a család boldogságát.

Peller Mariann közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt, hogy éppen két hete kétgyermekes édesanya lett. A műsorvezető nyáron azt is elárulta, miért éppen kollegájáról nevezi el kisfiát.

Fotó: Mudra László [origo]

„Ma éppen 2 hete megérkezett másodszülött pici fiunk, Szilveszter. 3550gr-mal és 54cm-rel született, azóta pedig gyönyörűen gömbölyödik a drágánk, a bátyja, Kornél pedig meglepő szeretettel fogadta. Boldogságos időszak ez, amit igyekszünk nagyon kiélvezni, és szerettem volna megosztani az örömünket veletek is!" – írta Mariann.

Hada Renáta kisfia kimondta első szavát - El sem hinnéd, mi volt azhttp://www.life.hu/csalad/20151002-hada-renata-kisfia-kimondta-elso-szavat.htmlHada Renáta különleges nevű kisfia még csak öt hónapos, de a büszke anyuka bejelentette: kimondta első szavát. Ráadásul ez másfél hónappal ezelőtt történt. Család--Ha két kismama összefog - Önzetlen segítség rászoruló családoknakhttp://www.life.hu/csalad/20150930-jon-a-baba-hadas-krisztaval-anyukai-adomanyokat-gyujtenek-a-raszorulo-csaladoknak.htmlHadas Kriszta összehozta őket, de találkozásukból nem csak barátság született - Szomolányi Timi és Almádi Zsuzsa, a Jön a baba-sorozat első évadának két anyukája nagyra törő célokat tűztek ki maguk elé: azzal töltik mindennapjaikat, hogy rászoruló anyukáknak, családoknak segítenek. Rohanás, szervezkedés, csomagolás, fuvarozás, mindez egy-egy kisgyerekkel az oldalukon. Timivel és Zsuzsával ideiglenes raktáruk kellős közepén ültünk le kicsit beszélgetni. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSaját lánya leplezte le! Cindy Crawford közel sem néz ki úgy, mint a címlapokonhttp://www.life.hu/csalad/20151002-cindy-crawford-szupermodellt-lanya-kaia-hozta-zavarba-egy-interjun.htmlÉrdekes dolgok derültek ki abból az anya-lánya interjúból, amelyet a 49 éves szupermodell adott lányának, Kaia Gerbernek, és amelyben nem csupán Cindy Crawford beszélt. Család--Kate Winslet szuper anya! Erre tanítja lányát!http://www.life.hu/csalad/20150803-kate-winslet-szineszno-pozitiv-testkepre-neveli-lanyat.htmlAhogy sok más nő, Kate Winslet is sokszor bizonytalan volt és önértékelési problémákkal küzdött. Arra azonban nagyon odafigyel, hogy lányának ezen ne kelljen keresztülmennie. CsaládÖsszeomlott Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjének édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20150930-osszeomlott-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnojenek-edesanyja.htmlGyógyszer-túladagolással vetett véget az életének Cathriona White, egy nappal azután, hogy Jim Carrey szakított vele. Édesanyja összeomlott a hír hallatán. Család--Nem akarta, hogy elvegye a gyámhivatal a gyerekét, ezért kilökte az ablakonhttp://www.life.hu/csalad/20150930-kilokte-gyereket-az-ablakon-majd-utanaugrott-egy-no.htmlEgy tatabányai nő gyereke túl sokat hiányzott az óvodából, így a gyámhivatal védelembe vette. A nő félt, hogy elveszik kislányát, ezért kilökte második emeleti lakásuk ablakából, majd utána ugrott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.