Megdöbbentő! Évekig terrorizálták és alázták Peller Mariannt

terror iskola megalázás Peller Mariann külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann megosztotta megrázó történetét. A műsorvezetőt évekig tartották lelki terrorban osztálytársai nap mint nap, ugyanis duci, fogszabályzós kislány volt. Sokáig tartott, mire túljutott a megrázkódtatásokon.

Ma már sikeres műsorvezető Peller Mariann, de általános iskolában nem tartozott a népszerű diákok közé. Sajnos őt kiközösítették az osztálytársai, amiért duci, szemüveges és fogszabályzós kislány volt. Minden nap terrorizálták és megalázták, ezeket a lelki sérüléseket sokáig tartott feldolgozni. Mariann Facebook-oldalán osztotta meg történetét.

Forrás: Facebook/Fem3Café

Az évekig tartó kiközösítés miatt Mariann nagyon empatikus lett, és nehezen viseli, ha azt látja, a gyerekek bántják az egyik társukat, hiszen ő is átélte ezt egykor. "Hetedik osztályra csúcsosodott ki a lányok kegyetlenkedése.

Abban az évben minden nap közölték valamilyen módon, hogy ronda, kövér lány vagyok, akit nem szeret senki,

és aki kedves velem, az is csak szánalomból az. Mindenbe belekötöttek" - írta Mariann, aki még szerencsésnek tartja magát, amiért őt nem akarták megverni osztálytársai, mint a nővérét. A műsorvezetőt csak lelkileg terrorizálták. Nem csoda, hogy a ballagás számára maga volt a mennyország.

Peller Mariann (jobb) és nővére Forrás: Facebook/Peller Mariann

"A dühöt és haragot csak huszonéves korom körül tudtam elengedni" - vallotta a műsorvezető, aki szerint oka volt annak, hogy át kellett mindezt élnie. "Empatikusabb, kedvesebb lettem általa. Nem akarok elnyomni vagy bántani senkit, mert tudom, milyen érzés a céltáblára tűzve, rettegve várni a nyilakat" - véli Mariann, aki ma már hálás ezért a leckéért, és nem gondol haraggal egykori osztálytársaira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.