Peller Mariann vendége Csonka András lesz - előzetes

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Peller Mariann Csonka András Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Csonka Andrással beszélgetek a természetfelettiekről az Utazás a lelked körül című sorozatomban, amelyet péntekenként láthatsz a Life Tv-n.

Az asztrológus kipakolta a kártyákat, és azt mondta:

Peller Mariann Muri Enikővel beszélgetett túlvilágról, halálról, félelmekrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170524-peller-mariann-muri-enikovel-beszelgetett.htmlAz Utazás a lelked körül című műsoromban ezúttal Muri Enikő énekes-színésznőt láttam vendégül. A beszélgetés előtt én magam sem gondoltam volna, hogy miféle túlvilági tapasztalatai vannak ennek a fiatal lánynak... Peller Mariann--Peller Mariann és Polyák Lilla a mélypontokrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170517-peller-mariann-es-polyak-lilla-a-melypontokrol-meselnek.htmlLilla elmesélte, hogy életében fontos szerepet játszik a spiritualitás, jó ideje keresi a hiteles embereket, akikből sugárzik valami megfoghatatlan erő, amiből azonnal érzi az ember, hogy az illető többet ért a világ dolgaiból, mint ő maga. Peller MariannThinkstockUtazás a lelked körül: Muri Enikő túlvilági élményeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170517-utazas-a-lelked-korul-muri-eniko-tulvilagi-elmenyeirol-vallott-peller-mariannak.htmlAz Utazás a lelked körül című sorozat következő részében Muri Enikő lesz a vendégem. Peller Mariann--Peller Mariann interjúja Steiner Kristóffal http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170505-peller-mariann-steiner-kristoffal-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-musorban.htmlEgyik kedvenc beszélgetőpartnerem a buddhizmus tanait követi – ezúttal Steiner Kristóf volt a vendégem a Life TV-n futó, Utazás a lelked körül című műsorban. Peller Mariann--Interjú Tatár Csillávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170428-tatar-csilla-az-utazas-a-lelked-korul-musorban.htmlEzúttal Tatár Csilla volt a vendégem a LifeNetwork tévécsatornán futó Utazás a lelked körül című műsoromban. Peller Mariann--Peller Mariann vendége Sarka Kata volt az Utazás a lelked körül című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170418-peller-mariann-sarka-kataval-beszelgetett.htmlPeller Mariann vendége ezúttal Sarka Kata volt a LifeNetwork csatornán futó Utazás a lelked körül című műsorban. Kata a múltról és a hitéről osztotta meg velünk érzéseit, de a szakértő segítségével arra is választ kapott, mi várhat még rá a jövőben. Peller MariannOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.