Peller Mariann az agykontrollról

Forrás: Story4 TV -
ezoterika blog Peller Mariann agykontroll Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka Bandi a családunk imádott, jó barátja. Áldott jó lélek, ritka tiszta ember, tiszta szándékkal, jóindulattal, empátiával és nyitottsággal. Jó pár évvel ezelőtt elvégzett egy agykontrolltanfolyamot.

Amikor megkérdeztem, volt-e olyan dolog, amit ennek a módszernek köszönhet, elmesélte, hogy éppen azt a szerepet köszönheti az agykontrollnak, amely az ország Picijévé tette, a Família Kft.-ben.
Huszonéves voltam, amikor megfogalmazódott bennem, hogy milyen jó és főleg hasznos lenne, ha elvégezném az agykontrolltanfolyamot. De nem jutottam oda, hogy el is menjek, még nem volt elég erős a vágy és az elhatározás. Évekkel később, első gyermekem, Kornél születése után már leküzdhetetlennek éreztem a tudásszomjamat. Rákerestem, jelentkeztem, és szépen el is végeztem a tanfolyamot.

Csonka András jó pár évvel ezelőtt elvégezte az agykontrolltanfolyamot Forrás: Csonka András

Maga a tanfolyam, az a két hétvége is csodás élmény volt, rengeteget tanultam, szivacsként szívtam magamba az új információkat, a relaxációs, teljesítménynövelő és meditációs technikákat. Nagyon tetszett a történet is, hogy eredetileg Mind Controll a módszer neve, ami inkább jelent elme- vagy szellemkontrollt, de a magyar emberek befogadóképességéhez és nyitottságához sokkal inkább passzolt az agykontroll elnevezés – valahogy kézzelfoghatóbbnak, hihetőbbnek tűnt számukra.
Imádnám, ha az agykontroll módszereit bevennék a kötelező tananyagba. Nemcsak tanulni tanít meg, hatékonyabban és gyorsabban, de edzi az agyat, növeli a teljesítményét, segíthet elaludni vagy a stressz kezelésében. Gyakran használom csak a háromról egyre technikát (ez egy egyszerű számolós módszer, összekötve a megfelelő légzéstechnikával) azért, hogy ellazuljak, vagy akár gyorsabban elaludjak. Mi, emberek nem is tudunk igazán lazítani, sokszor azt se tudjuk, hogy kezdjünk neki. Pedig az ősi harcművészetek és testgyakorlatok, mint a jóga vagy tajcsi is mind-mind a helyes légzésen alapulnak. Ha a légzésünket képesek vagyunk kontroll alatt tartani, uralhatjuk a teljes testünket, beleértve a szerveinket, sőt az agyunkat, és azon belül a szertelen gondolatainkat is képesek leszünk irányítani.

Maga a tanfolyam, az a két hétvége is csodás élmény volt, rengeteget tanultam Forrás: Story4 TV

Én egy meglehetősen erősen zizgő, folyton pörgő ember vagyok. Nehezen kapcsolom ki az agyamat, sokszor még álmomban sem kímélnek a gyötrő gondolatok. De az agykontroll módszerével képes vagyok leállni, és tökéletesen ellazulni, majd az alfa állapotot elérve, a vágyaimat vizualizálni, jó érzésekkel megtölteni, hasznos mederbe terelni az erős sodrású gondolatfolyamot, ami ritkán hagyna magától nyugodni.

Olyan ez, mint amikor éberen, picit talán elbambulva álmodozik, képzeleg az ember. Ha ráadásul képesek vagyunk beleélni magunkat, és jó érzésekkel alátámasztani a vágyott célt, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb a fizikai világban is kézzelfoghatóvá válik. Apróság ugyan, de ennek a módszernek köszönhetem, hogy kisfiamat, Kornélt felvették abba a csodálatos bölcsődébe, ahová szerettem volna. Valahogy, amikor elképzeltem, hogy ott van a bölcsiben, boldog, és örömmel búcsúzik reggel tőlem, úgy láttam, mintha már kerekedett volna a pocakom, a második babánkkal. Ebben nem volt semmi tudatosság, nem direkt képzeltem így a dolgot. Mégis, amikor elérkezett a beszoktatás ideje, épp a negyedik hónapot kezdtük Szilveszter babámmal a pocakomban.

Olyan ez, mint amikor éberen, picit talán elbambulva álmodozik, képzeleg az ember Forrás: Peller Mariann

De ezzel a módszerrel programoztam be azt is, hogy az Utazás a Lelked körül című műsor egyszer valósággá váljon. Láttam magam, amint ülök, és beszélgetek a vendégeimmel. Ezek alapján azt mondhatom, a módszer tényleg csodálatos, és bár nagyon fontos hozzá az őszinte vágy, hit és elvárás, néha úgy is működik, ha időnként elveszítjük a hitünket a megvalósulásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.