Szinetár Dóra lesz hamarosan Peller Mariann műsorának vendége

ezoterika Peller Mariann Szinetár Dóra Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra híresen óvja magánéletét, ezúttal azonban a legtitkosabb gondolataiba enged betekintést. 

A Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsoromban ezúttal a nagyszerű színésznőt, Szinetár Dórát láttam vendégül. Az adást megnézheted június 2-án, 17:30-tól a Life TV-n, de el is olvashatod majd, mit mondott Dóra a túlvilággal kapcsolatos gondolatairól június 5-én itt, a LIfe.hu-n.

Peller Mariann az agykontrollrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170531-peller-mariann-blog-agykontrollrol.htmlCsonka Bandi a családunk imádott, jó barátja. Áldott jó lélek, ritka tiszta ember, tiszta szándékkal, jóindulattal, empátiával és nyitottsággal. Jó pár évvel ezelőtt elvégzett egy agykontrolltanfolyamot. Peller Mariann--Peller Mariann Csonka Andrással beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170529-peller-mariann-csonka-andrassal-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlVendégem ezúttal Csonka András volt a Life Tv-n futó új sorozatomban, ami az Utazás a lelked körül címet viseli. Olvassátok szeretettel Bandi őszinte kitárulkozását. Peller Mariann--Peller Marann blogbejegyzése Muri Enikő és a halál kapcsánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170524-peller-mariann-blogja-muri-enikorol.htmlAmikor belekezdtem a Muri Enikővel való beszélgetésbe, nem gondoltam volna, hogy egy gyönyörű, életvidám, fiatal lánnyal egy olyan mély, titkos, tabukkal teli témáról fogok hosszabban beszélgetni, mint a halál. Peller MariannPeller Mariann Muri Enikővel beszélgetett túlvilágról, halálról, félelmekrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170524-peller-mariann-muri-enikovel-beszelgetett.htmlAz Utazás a lelked körül című műsoromban ezúttal Muri Enikő énekes-színésznőt láttam vendégül. A beszélgetés előtt én magam sem gondoltam volna, hogy miféle túlvilági tapasztalatai vannak ennek a fiatal lánynak... Peller Mariann--Peller Mariann és Polyák Lilla a mélypontokrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170517-peller-mariann-es-polyak-lilla-a-melypontokrol-meselnek.htmlLilla elmesélte, hogy életében fontos szerepet játszik a spiritualitás, jó ideje keresi a hiteles embereket, akikből sugárzik valami megfoghatatlan erő, amiből azonnal érzi az ember, hogy az illető többet ért a világ dolgaiból, mint ő maga. Peller MariannThinkstockPeller Mariann interjúja Steiner Kristóffal http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170505-peller-mariann-steiner-kristoffal-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-musorban.htmlEgyik kedvenc beszélgetőpartnerem a buddhizmus tanait követi – ezúttal Steiner Kristóf volt a vendégem a Life TV-n futó, Utazás a lelked körül című műsorban. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.