Utazás a lelked körül: Peller Mariann vendége Dér Heni lesz

ezoterika Peller Mariann Dér Heni Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken, július 28-án délután láthatjátok a Life Tv-n az Utazás a lelked körül című műsoromat, ahol ezúttal Dér Heni mesél a túlvilági élményeiről.

Dér Henit mindenki egy nagyon pörgős, vagány lánynak ismeri, ám a felszín alatt ennél sokkal több van. Egy olyan személyiség, aki feltölt másokat a belőle áradó energiáival, és pozitív életszemlélete a környezetére is hatással van. Heni egy szigorú erkölcsű vidéki családban született. Nagyon vallásos nevelést kapott, ami a mai napig hajtja.

„Gyerekkoromban naplót vezettem és pár éve ismét a kezembe került, nagyon érdekes volt újraolvasni. Volt benne egy olyan mondat, hogy bárcsak Magyarországon lehetnék híres énekesnő. Ahogy olvastam tovább, kiderült, hogy a legtöbb kívánságom, amiket leírtam, beteljesültek. Azóta is csak pozitív mondatokat írok le vagy mantrázok magamban, hiszen ha pozitív dolgokkal foglalkozik az agyunk, akkor egy idő után tényleg sokkal több jó fog velünk történni" – kezdte az énekesnő.
Heni beszámolt egy olyan képességéről is, amit eddig csak keveseknek árult el. Auralátóként mindenkinek látja a színeit, Peller Mariann például zöld és narancssárga aurával rendelkezik, míg saját magát rózsaszínes, lilás árnyalatokban látja. Az énekesnő azt is elárulta, hogy mennyire sokat jelent neki a tanítás.

„Sokszor azt érzem, hogy hagynom kell valamit az utókornak és úgy hiszem ezt a tanítással megtehetem, de a fellépéseken is hasonló érzésem van. Amikor kiállok a színpadra, érzem, hogy valamit közvetítenem kell" – mondta el Heni.

Peller Mariann kisebbik fiáról, Szilveszterről mesélthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170725-peller-mariann-kisebbik-fiarol-szilveszterrol-mesel.htmlJanza Kata elmondása alapján biztos vagyok benne, hogy közte és kisfia között szorosabb lélektársi kapcsolat lehet. A lélektársság ugyanis nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető a párod, szerelmed lesz. Nagyon sokféle tud lenni ez a szeretetből és előző életekből hozott karma szálakból szőtt, elszakíthatatlan kapcsolat. Peller Mariann--Peller Mariann interjúja Janza Katávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170724-peller-mariann-interjuja-janza-kataval-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Janza Katát láttam vendégül a Life TV-n futó, Utazás a lelked körül című műsoromban. Peller MariannOrigoPeller Mariann a meg nem született lelkekről mesélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170718-peller-mariann-a-meg-nem-szuletett-lelkekrol-karmarol-mesel.htmlSzandi elmesélte, hogy jó ideig megvolt a lehetősége egy negyedik gyermek születésének. Többször látta is maga előtt, hogyan nézne ki, hasonlítana a középső fiára, és az is meggyőződése, hogy ez a gyermek lány testben látta volna meg a napvilágot. Azonban a család és így, ennek a meg nem született léleknek a sorsa is másként alakult. Peller MariannOrigoPeller Mariann Szandival beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170717-peller-mariann-szandival-beszelgetett-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Szandi mesélt Istennel és a túlvilággal való kapcsolatáról az Utazás a lelked körül című műsoromban. Peller Mariann--Peller Mariann vendége Peller Anna lesz az Utazás a lelked körül című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170705-peller-mariann-vendege-peller-anna-lesz.htmlMindig is éreztük, nem a véletlen műve az, hogy engem és Annát egymás mellé tett le a gólya annak idején. A kapcsolatunk kezdete sokkal-sokkal régebb időkre vezethető vissza, mint a születésünk pillanata. Ezúttal rendhagyó vendéget hívtam a műsoromba: a testvéremmel, Peller Annával fogok beszéltetni a Life Tv-n. Utazás a lelked körül - minden pénteken. Peller MariannOrigoPeller Mariann Bangó Margittal beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170626-peller-mariann-bango-margittal-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Bangó Margittal beszélgettem a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsoromban. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.