Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: a vendég Miller Zoltán lesz

Peller Mariann Miller Zoltán Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Miller Zoltánt látom vendégül Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal című műsoromban.

Miller Zoltán alapvetően hívőnek tartja magát, de volt olyan időszak az életében, amikor senkiben sem talált segítséget. Erre a néhány éves időszakra „sötét korszakként" tekint, ami annyira megviselte, hogy azon is elgondolkozott, hogy felhagy a színészettel. Fordulópont volt az életében, amikor megismerkedett a keleti filozófiával és ennek köszönhetően eljutott Indiába. Azóta spirituális látásmóddal éli az életét, és más emberként tekint magára. Leszámolt rossz szokásával, és igyekszik rugalmasabban kezelni az élet kihívásait, melynek köszönhetően a problémák helyett már a megoldásra fókuszál.

Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Miller Zoltán Forrás: Facebook/Miller Zoltán Hivatalos Rajongói Klub

A teljes adást február 18-án, 16:30-kor láthatjátok a Life TV műsorán. Az itt elhangzott interjúért pedig hétfőn kattintsatok vissza ide, a Life.hu-ra.

Peller Mariann: "Mindennek oka van ezen a világon"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180212-peller-mariann-az-igazirol-es-a-keresesrol-dundikaval-tortent-beszelgetes-kapcsan.htmlAmikor Majoros Hajni, vagy ahogyan még többen ismerik, Dundika volt a vendégem az Utazás a Lelked körül című műsorban, kiderült róla (Novák László, asztrológus tarot kártyáinak köszönhetően), hogy ami az érzelmek kifejezését illeti, sok esetben visszafogottabb, mint a szerelme és gyerekei apja, Majka. Azt is elmondta, hogy Petit bizony időnként zavarja ez a visszafogottsága, mert nem tudja megítélni, mit is gondol vagy érez Hajni valójában. Peller Mariann--Peller Mariann: "Az út a fontos, nem a cél"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180214-peller-mariann-a-nyugvopontok-kereseserol.htmlAmikor Miller Zoltán színművésszel, énekes dalszerzővel beszélgettem az Utazás a Lelked körül című műsorban, a személyiségelemzése során kiderült, hogy Zoliban egyfajta folyamatos feszültség munkál, ami nem hagyja megnyugodni. Mintha nem tudna megpihenni, a nyugvó pontokon nem igazán érzi jól magát. Meg is erősítette ezt, úgy fogalmazott: „Mi, Millerek, csak útközben érezzük igazán jól magunkat." Peller MariannUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Dundika családjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180212-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-dundika-majoros-hajnalka-meselt.htmlAz Utazás a lelked körül Peller Mariannal vendége ezúttal Majoros Hajnalka, azaz Dundika volt, aki nyíltan beszélt a magánéletéről és a spiritualitáshoz fűződő viszonyáról. Peller MariannOrigoPeller Mariann a jóga erejérőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180206-peller-mariann-a-joga-erejerol-mesel.htmlTavaly decemberben találtam rá egy olyan jógaórára és tanárra, amire a leginkább szükségem van. Ha igazán belegondolok, erre a jóga típusra mindenkinek szüksége lenne. December óta heti rendszerességgel járok, mert kell, szükségem van rá, a testemnek és a lelkemnek is. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Schobert Norbi vallomása életről, halálrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180124-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-schobert-norbi-eletrol-halalrol.html--Utazás a lelked körül: Pataki Zita őszinte vallomásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180119-utazas-a-lelked-korul-pataki-zita-oszinte-vallomasa-peller-mariannak.htmlVégre elérkezett az idő, és útjára indult a LifeTV spirituális témákkal foglalkozó sorozata, az Utazás a lelked körül Peller Mariannal. Mariann vendége ezúttal Pataki Zita volt, aki hitről, életről, halálról és családjáról is mesélt. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.