Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Som-Balogh Edina műsorajánló

műsorajánló Som-Balogh Edina Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívemnek egyik legkedvesebb műsorom, az Utazás a lelked körül - ezt már sokszor, sok helyen elmeséltem. A soron következő adásban Som-Balogh Edinát látom majd vendégül.

Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Vásáry Andréhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180514-vasary-andre-interju-peller-mariann-utazas-a-lelked-korul-musorban.htmlEzúttal Vásáry Andrét láttam vendégül Utazás a lelked körül című műsoroban. Fogadjátok szeretettel a vele készült interjút. Peller MariannOrigoPeller Mariann a különböző életutakrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180507-peller-mariann-a-kulonbozo-eletutakrol-es-mindenki-sajat-utjarol.htmlFalusi Mariann kortalanul energikus jelenség. Szeretem, hogy bátran játszik a szivárvány minden színével, ami a megjelenését illeti. Látszólag az életét is így éli. Ha teheti, utazik, világot lát, sokszor olyan helyekre is ellátogat, ahol nincs biztonságban a turista sem. De őt ez nem riasztotta vissza. A kíváncsiság, az élet minden formájának megismerésének lehetősége és vágya hajtotta. Túlzás nélkül, bejárta a világot, amit nagyon szeretett volna látni, megtapasztalni, oda elutazott, azt megnézte, megmászta, megkóstolta, sőt, kiélvezte minden cseppjét. Peller MariannOrigoPeller Mariann az égiek segítő szándékárólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180507-peller-mariann-trokan-noraval-valo-beszelgetesenek-kapcsan-az-egiek-segitsegerol.htmlAmikor Trokán Nóri színművész volt a vendégem az Utazás a lelked körül című műsorban, több olyan történetet is megosztott velem, amely arra enged következtetni, hogy a gondviselés bizony létezik. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Trokán Nórahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180507-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-trokan-nora.htmlEzúttal Trokán Nóra színművész volt a vendégem. Sok érdekes dolgot tudtam meg Nóri magánéletéről, az égiekhez fűződő viszonyáról. Olvassátok szeretettel! Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal műsorelőzetes: Falusi Mariannhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180426-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-musorelozetes-falusi-mariann.htmlNézzétek a LifeTv-t vasárnap 16:30-tól, mert a vendégem - Falusi Mariann - csodával határos dolgokról mesél majd nektek. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Epres Pannihttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180412-peller-mariann-vendeged-epres-panni-interju.htmlEpres Pannival beszélgettünk hitről, családról Utazás a lelked körül című tévésorozatomban. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.