ezoterika Peller Mariann spiritualitás Varga Viktor Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden vendégemnél éreztem, hogy nem véletlen, hogy éppen ő ül velem szemben. Amúgy is egyre inkább hajlamos vagyok hinni abban, hogy nincsenek véletlenek. Ha első ránézésre rosszat okoznak is, vagyis leküzdendő akadályt, megoldandó feladatot kapok egy-egy véletlen által, végül mindig kiderül, hogy az is azért volt, hogy újabb lehetőséget kapjak a fejlődésre.

Pontosan tudtam, hogy Varga Viktor vendégem lesz egyszer, mert az első pillanattól szerettem volna meghívni. Mire minden körülmény összeállt, hogy ez a találkozás létrejöhessen, már nem is reméltem, hogy összejön a dolog. És láss csodát, csak összejött!

Mikor elkezdtük a beszélgetést, lassan kezdett leesni, hogy miért kellett erre a találkozásra ennyit várnunk. Mígnem eljutottunk egy olyan pontra, hogy leesett az állam, és akkor végre pontosan tudtam, hogy miért csak most beszélgetünk Viktorral.

Varga Viktor elmesélte, hogy egy előző életes utaztatás során prófétaként látta magát Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga

Ő ugyanis ritka fejlett lélek, tudatosság tekintetében előrébb tart, mint a nagy átlag. Olyan dolgokat ért és lát át, amelyeket szerintem csak kevesen tudnak.

Ha a műsorsorozat elején lett volna a vendégem, azt hiszem, a nézők sem lettek volna készek arra, hogy befogadják Viktor tapasztalásait, és az azokból levont, tanulságos következtetéseket. Izgatott örömöt okozott számomra, hogy ha csak rövid időre is, de rácsatlakozhattam Viktor elsöprően erős, mégis harmonikusan nyugodt hullámaira.

Az, hogy elmesélte, hogy egy előző életes utaztatás során prófétaként látta magát, a fáraók földjén, és pont azért, mert sokan követték, végül elhurcolták, és kivégezték, csak kezdőknek való információ morzsácska, a folytatáshoz képest. Mert ezután arról kezdett beszélni, hogy egy másik hasonló élmény során nem előző életbe nyert bepillantást, hanem abba a rendszerbe, ahová a lélek kerül, miután kiszáll a testből, és elhagyja a földi síkot. Úgy fogalmazott, hogy egy furcsa, zselatin-rétegbe került, amin siklott, úszott tovább felfelé, és amelyben az összes lélek egy-egy fényfonálon lógott, sőt, minden élőlény össze volt kapcsolva ebben a zseléféleségben, egymással is. Azt mondta, akkor értette meg, hogy valójában minden összefüggésben és kapcsolatban áll, mindennel.

Varga Viktor bepillantást nyert abba a rendszerbe, ahová a lélek kerül, miután kiszáll a testből Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga

És akkor, egy pillanatra kitágult a tudata, és belekerült a MINDENSÉG. Sokkolóan csodálatos élmény volt ez a számára, ami után azonban több hetes kiábrándult, depresszió közeli állapot következett.

Hogy miért? Elképzelted már, milyen lenne, ha minden, téged izgató, megválaszolatlan, feltett és fel nem tett kérdésedre, minden téged érdeklő témában, egyszerre megkapnád a választ? Értenéd, sőt, élnéd a világmindenséget. És utána vissza kell jönni, el kell engedni ezt a tudást, vissza a korlátok közé, a fizikai síkra. Mi hajtana még tovább? Mi motiválna még, hogy élj, és keresd a válaszokat, ha egyszer belekóstolhattál a tökéletességbe, a mindentudásba? Ezt élte meg Viktor. De képes volt újra felvenni emberi testének ritmusát. Megértette, hogy a lelke most ezt az életet választotta.

És végre még egy örökké bennem lüktető, nyugtalanító kérdésemre is, számomra egészen elfogadható választ kaptam tőle. Mindig foglalkoztatott, hogy ha olyan tökéletes harmóniában, békében és egységben élnek odafent a lelkek, akkor mégis, minek akarnak a sokszor földi pokolba újra és újra leszületni? Hát azért, mert az a nagy tökéletesség bizony igen unalmas. A földi lét valójában egy kalandpark a lelkek számára, a fizikai létezés korlátai pedig csodálatos feladatok és megélések lehetőségeit rejtik magukban. Ahogy Viktor fogalmazott:

„Az embernek az életben az a legfőbb feladata, hogy újra és újra túlfejlődjön saját magán” Forrás: Instagram/vargaviktorv

Ez a srác egy csoda, minden furcsaságával vagy különcségével együtt, amik valójában abból fakadnak, hogy öreg lélek, aki a lélekfejlettség magas szintjén áll már. Itt az ideje ilyen szemmel nézni rá, mert mentálisan, szellemileg nagyon erős emberről beszélünk, akitől csak tanulni lehet! Eddig is érdekelt, vonzott a lénye, a jelensége, de most már kimondom: imádom Varga Viktort, és szívből örülök, hogy ide született! Próbáld meg nyitott szívvel nézni a vele készült beszélgetést, mert minden porcikámmal érzem, hogy tiszta forrásból kapta a tudást!

Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180516-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-sombalogh-edina-interju.htmlEzúttal Som-Balogh Edina mesélt nekem sorsszerűségről, hitről. Fogadjátok szeretettel. Peller MariannOrigoPeller Mariann: "A lélekenergia azonban teljes egészében nem jöhet vissza, ha már átkelt"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180516-peller-mariann-az-elhunytak-lelekenergiajarol.htmlSom-Balogh Edina alig várta, hogy vendége legyen az Utazás a lelked körül című műsornak. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Vásáry Andréhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180514-vasary-andre-interju-peller-mariann-utazas-a-lelked-korul-musorban.htmlEzúttal Vásáry Andrét láttam vendégül Utazás a lelked körül című műsoroban. Fogadjátok szeretettel a vele készült interjút. Peller MariannOrigoPeller Mariann a különböző életutakrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180507-peller-mariann-a-kulonbozo-eletutakrol-es-mindenki-sajat-utjarol.htmlFalusi Mariann kortalanul energikus jelenség. Szeretem, hogy bátran játszik a szivárvány minden színével, ami a megjelenését illeti. Látszólag az életét is így éli. Ha teheti, utazik, világot lát, sokszor olyan helyekre is ellátogat, ahol nincs biztonságban a turista sem. De őt ez nem riasztotta vissza. A kíváncsiság, az élet minden formájának megismerésének lehetősége és vágya hajtotta. Túlzás nélkül, bejárta a világot, amit nagyon szeretett volna látni, megtapasztalni, oda elutazott, azt megnézte, megmászta, megkóstolta, sőt, kiélvezte minden cseppjét. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Falusi Mariannhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180507-utazas-a-lelked-korul-falusi-mariann.htmlFalusi Mariann meglepő őszinteséggel mesélt hitről, párkapcsolatról, lelke legmélyebb zugairól. Peller MariannOrigoPeller Mariann: "Nem hiszek az átkokban"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180416-peller-mariann-a-hitrol.htmlEpres Panni volt a legutóbbi vendégem az Utazás a Lelked körül című műsorban. Bár csak másodjára találkoztunk személyesen, nagyon megszerettem Pannit, mert olyan nyugalmat, türelmet, békét, szeretetet és elfogadást áraszt a lénye, mint egy mesebeli tündér. Valójában mindig érzi az ember a vele szemben ülő kisugárzását, veszi a rezgéseit. Panni jó ember, csodaszép a lelke. Nem szeretne senkit bántani, minden tettével, mozdulatával azt sugározza, hogy jól szeretné élni ezt az életet, amely megadatott neki. Peller MariannOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.