Roberto konyhája recept banán chia mag sajttorta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roberto, a Life.hu séfje ezúttal egy különleges finomsággal készült – ha te is igazi ínyenc vagy, akkor ezt a nem mindennapi sajttortát imádni fogod! 
Roberto konyhája: Körtés Charlotte-tortahttp://www.life.hu/csalad/20151116-rostas-robert-a-life-hu-sefje-kortes-charlotte-tortat-keszit.htmlAmint megláttam ezt a receptet. azonnal ihletet kaptam. Hogyan is lehet sajátom ez a recept? Baracklekvárral bolondítottam meg, és vaníliakivonattal ízesítettem, szeretgettem, majd dédelgettem, megsütöttem, és a végén jól megettem. Almával is elkészítheted, én már azzal is próbáltam! Család--Roberto konyhája - Isteni joghurtos pohárkrém, pillanatok alatthttp://www.life.hu/csalad/20151113-rostas-robert-a-life-hu-sefje-joghurtos-poharkremet-keszit.htmlKönnyed, egészséges, és persze istenien finom - Roberto ezúttal egy rendkívül egyszerű johurtospohárkrém-recepttel borzolja a kedélyeket. Nézd meg a videót, és irány a konyha! CsaládOrigoRoberto konyhája: Pulykaburger narancsos hagymalekvárral, házi steakburgonyávalhttp://www.life.hu/csalad/20151106-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-hazi-hamburgert-keszit.htmlA borús, őszi időjárás kicsit naposabbra fordult, itt az idő hát egy utolsó nagy hamburgerpartihoz! Ha igazán maradandót akarsz alkotni, szánj rá egy kevéske időt, és A-tól Z-ig készíts magad mindent. Család--Roberto konyhája: Gyömbéres-narancsos répatortahttp://www.life.hu/csalad/20150925-rostas-robert-a-life-hu-sefje-gyomberes-narancsos-repatortar-keszit-recept.htmlNincs is finomabb a házi répatortánál, főleg ha van hozzá egy tuti recept. Sokáig kerestem, majd alakítgattam a receptet, hogy könnyed és omlós legyen a tészta. Nemrégiben a 6 éves unokahúgom születésnapján aratott nagy sikert, őszinte mosollyal és zsivajjal jelezték a lurkók, hogy mennyire finom. Ajánlom mindenkinek, hogy nektek is legyen egy szuper répatortareceptetek. Család--Roberto konyhája: Sütőtökös-narancsos túrópite csokoládévalhttp://www.life.hu/csalad/20151022-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotokos-narancsos-turopitet-keszt-csokoladeval.htmlMindjárt itt a halloween, készüljünk a rettegésre egy ínycsiklandozó sütőtökös finomsággal! CsaládOrigoRoberto konyhája: ínycsiklandozó currys csirkeleves http://www.life.hu/csalad/20150729-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-currys-csirkelevest-keszitett.htmlHiába van meleg, számomra elmaradhatatlan egy jó tányér forró leves. Szerencsére a vendégeim is tudják, hogy a melegben sokszor jótékonyabban hat egy forró leves, mint egy hatalmas rántott hús. Ez a leves mindamellett, hogy tele van tápláló zöldséggel és csirkemellel, a curry lelket melengető és keringésjavító hatásaival is kiegészül. Ragadj fakanalat, és vedd birtokba a konyhát!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.