Meg tudod csinálni, csak kelj fel, és tedd meg érte az első lépést!

Forrás: Thinkstock -
Sarka Kata étkezés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újrakezdés! Csodás, pihenős nyár volt! Kevés diétával, heti egy kardioedzéssel, és egy-két tenisszel! Mostantól viszont kezdődik minden újra! Már alig vártam! Kezdjük el együtt! Próbálom veletek minél többször megosztani az étrendet és az edzésprogramot is! Szuper hetek következnek! Tarts velem!

Te is meg tudod csinálni, csak kelj fel, és tedd meg érte az első lépést! Rajtad fog múlni! Azon, hogy mennyire akarod! Ezek után tegyél érte mindennap csak egy kicsit, mert az segít továbblendülni, és már nem fogod feladni! Lesznek páran, akik nem fogják érteni, hogy miért csinálod, még ha elmagyarázod százszor, akkor sem! Ők nem olyanok, mint te, nem küzdő típusok! A hozzád hasonlóak nem kérdeznek majd, hanem elismernek, erről ismered fel őket! Sok kitartást kívánok neked, aki most elindul az úton!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Javaslat: 15-ös emelkedőn először kényelmes séta 15 percig, majd fél óra kemény tempójú hegymenet! Hajrá!!! Kitartás! Együtt megcsináljuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.