Élet a magban: egészséges csírák minden évszakban

Forrás: Thinkstock -
retek mag saláta brokkoli egészséges életmód zöldség csíra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csíra egy fantasztikus élelmiszer, amit az év minden hónapjában érdemes fogyasztani. Stőhr Gréta azt is elárulja, miért.

A csíra az az élelmiszer, amelyben benne van az élet. Készítheted brokkolimagból, hagymából, lencséből, lucernából, és minden ételre tehetsz csírát. Salátákba isteni, a gyerekek és a férjek reggeli szendvicsében finom és egészséges, a többi pozitív hatást pedig nehéz lenne felsorolni. Egész évben érdemes csírákat fogyasztanod, de télen és kora tavasszal különösen sokat számítanak az étrendben: igazi vitaminbombák. Csíráztatni otthon a legolcsóbb és legegyszerűbb, a magok pedig bioboltokban ma már egyszerűen beszerezhetők. Ha szívesen kísérleteznél velük, és megismernéd még jobban a csírákat, akkor ide kattintva látogass el Gréta konyhájába!

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.