Főzz a tavasz vitaminbombájával! Medvehagymás finomság, amit imádni fogsz

Forrás: Thinkstock -
medvehagyma Gréta konyhája Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt jó ideje tudjuk, hogy a medvehagyma igazi csodaszer. Ha nincs kedved nyersen elfogyasztani, akkor is számtalan lehetőséged van arra, hogy beépítsd a főtt ételek alapanyagai közé.

A medvehagymát salátába is teheted, de készíthetsz belőle szendvicskrémet, pesztót, krémlevest, pogácsákat, kenyeret és finom egytálételeket is. A medvehagymakrémes brassói nemcsak nagyon finom, de egészséges is - akár egy vasárnapi ebédre is tökéletes. Ha van kedved, próbáld ki Stőhr Gréta receptjét - a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Szuper vacsora zöldségekkel - próbáld ki!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140314-greta-konyhaja-currys-babbal-friss-zoldsegekkel-toltott-ezekiel-lepenykenyer.htmlEgészséges ebédre vagy vacsorára vágysz? Mutatunk egy igazi finomságot egy ősi recept alapján. Próbáld ki!Stőhr GrétaOrigoKészíts mennyei banánhabos kókuszkockát!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140324-greta-konyhaja-bananhabos-kokuszkocka.htmlBemutatjuk az egyik legfinomabb sütés nélküli édességet - ezt mindenki imádni fogja!Stőhr GrétaOrigoKóstoltad már a répatatárt? Itt az ideje, hogy kipróbáld!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140305-greta-konyhaja-repa-tatar.htmlA répát nem csak nyersen vagy párolva érdemes fogyasztanod - akár hiszed, akár nem, tatárként is mennyei ez a vitamindús zöldség. Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.