A répa mindenbe jó! Szuper tisztító ital nyárra

Forrás: Thinkstock -
ital lenmag répa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nyáron általában több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, mint az év többi részében, a hizlaló strandételek és a kerti partik nyomot hagynak az alakunkon. Ám tehetsz ez ellen, méghozzá egy finom és nagyon egészséges itallal!

A répás, lenmagolajas csodaszer kúraszerű fogyasztásával kitisztul a bélrendszer, regenerálódik a gyomor, a máj és az epe. De ez csak néhány a szuper duó jótékony hatásai közül. Ha van kedved, próbáld ki ezt a finomságot, biztosan imádni fogod - a receptért kattints ide!

Fenséges nyári étel, amit ideje kipróbálni - jöhet a céklaleves!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140708-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-hideg-joghurtos-ceklaleves.htmlElső hallásra bizarrnak tűnhet, ám kár lenne kihagyni az idei nyári repertoárból a hideg joghurtos céklalevest. Stőhr GrétaOrigoZöldborsós finomság, ami nasinak is tökéleteshttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140630-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-zoldborso-krokett-mentas-joghurtszosszal.htmlA zöldborsó nemcsak finom, de számtalan jótékony hatása is van. A főzeléken és a levesen túl is van élet - ezúttal próbálj ki egy pikáns újdonságot!Stőhr GrétaOrigoEperkrémes, csokimázas pite, ami egészséges? Íme a recept!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140422-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-eperkremes-csokimazas-pite.htmlHúsvét után sokan érezzük úgy, hogy most aztán tényleg oda kell figyelnünk a súlyunkra, és őrült diétázásba kezdünk. Ám az egészséges alapanyagokból elkészített, kevésbé hízlaló finomságokat nem kell végleg száműzni az étrendből.Stőhr GrétaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.