Gréta konyhája vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig azt hitted, hogy a vegán diéta unalmas és ízszegény étrend, akkor érdemes többet megtudnod erről az életmódról. 

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű fehérje, zsír és szénhidrát kerüljön a szervezetbe. Ehhez kellenek a zöldségek és gyümölcsök, olajok és a növényi fehérjék is. Ha érdekel, miért is érdemes kipróbálni egy új étrendet vagy áttérni egy teljesen más tápanyagbevitelre, látogass el Stőhr Gréta vegán szakácsnő blogjára.

Forrás: Stőhr Gréta

Tudtad?

Nemrég Beyoncé is kipróbálta a vegán étkezést, ám ő csak rövid ideig tartotta be ezt az étrendet. A célját azonban elérte: kitisztította a szervezetét, ledobott jó pár kilót, és egészségesebbnek érezte magát, mint korábban bármikor. Ha kíváncsi vagy arra, ő hogyan csinálta, itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.