10+1 tipp, amikkel túlélheted a telet

Forrás: Thinkstock -
vitamin Gréta konyhája gyógytea egészséges életmód Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleged van a napfény nélküli hétköznapokból, a latyakos időből, a megfázásból és a korán sötétedésből? Hidd el, a telet is lehet élvezni, ehhez pedig nem is kell más, csak néhány apró trükk.

Nem csak az edzés és a fogyókúra marad az egyetlen szórakozásunk a hideg évszakokban. Használd ki, hogy most van időd magaddal foglalkozni, pihenni, kicsit többet aludni, mint nyáron. Már csak néhány hétig tart a tél, tedd a fennmaradó napokat élvezetessé! Ha kíváncsi vagy arra, mi az én 10+1 trükköm, amik mindig beválnak, kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Gréta tippjei

Az immunerősítés télen fontosabb, mint bármikor. ITT meg is mutattam, hogy a préselt levek csodákra képesek, fogyaszd őket bátran! Ha pedig inkább a saláták híve vagy, készítsd magadnak te a zöldségeket a munkahelyi ebédre, a tippekért kattints IDE!

Nasi diéta alatt? Igen! Készíts egészséges shake-et!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150107-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-repa-kokusz-tejshake.htmlKönnyű, kalóriaszegény finomság, amit a karácsonyi túlevés után is bátran fogyaszthatsz: készítsd el az egyik legfinomabbat!Stőhr Gréta--Indul a lencseszezon - spékeld meg az ebédedet indiai fűszerekkel!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141124-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-indiai-lencseragu-edesburgonyaval.htmlKár a lencsét az év első napjára tartogatni - számolj vele a tél többi napján is. Próbáld ki indiai fűszerekkel és édesburgonyával, az eredmény mennyei lesz!Stőhr GrétaThinkstockPofonegyszerűen készül a legfinomabb sütőtökhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141103-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-igy-keszul-a-tokeletes-sutotok.htmlA legegyszerűbb módja a sütőtök elkészítésének, ha megsütöd, de ne hidd, hogy már minden trükköt ismersz!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.