Nassolnivaló cukor nélkül? Készítsd egészséges pudingot!

Forrás: Thinkstock -
Gréta konyhája Stőhr Gréta puding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogyókúra alatt nem árt hanyagolni a cukros finomságokat, ám vannak olyan desszertek, amik nem hízlalnak, és még egészségesek is!

A karobos chia puding éppen ilyen. A chia mag egy szuperétel, nagyon sok vitamint tartalmaz, és hozzájárul a kiegyensúlyozott étrendhez. Isteni pudingot készíthetsz belőle, érdemes kipróbálni! A szuper receptért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Gréta tippje

Édességre vágysz? Használd a fügét alapanyagként, ami nemcsak édes és egészséges, de finom is - a fügés desszert receptjét ITT találod! Ha pedig valami savanykás, gluténmentes finomságot ennél, a limonádés sütemény receptjéért kattints IDE!

10+1 tipp, amikkel túlélheted a telethttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150121-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-tippek-hogy-tuled-a-telet-vitaminok-gyogyteak.htmlEleged van a napfény nélküli hétköznapokból, a latyakos időből, a megfázásból és a korán sötétedésből? Hidd el, a telet is lehet élvezni, ehhez pedig nem is kell más, csak néhány apró trükk.Stőhr Gréta--Tökéletes ebéd a rohanó hétköznapokra - saláta, ami percek alatt elkészülhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150116-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-dobozos-uveges-salata-gyors-es-egeszseges-ebedre.htmlSokszor azért választasz valami egészségtelen, kalóriadús ebédet a munkahelyeden, mert nincs időd otthon bíbelődni, és előkészíteni az ételeidet? Mutatunk egy szuper megoldást!Stőhr Gréta--Szuper köret, remek főfogás - 6 variáció isteni hummuszrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141230-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-hummusz-hatfelekepp.htmlA hummusz sokkal izgalmasabb, mint gondolnád, ráadásul sokféleképp variálható. Próbáld csak ki!Stőhr GrétaThinkstockNasi diéta alatt? Igen! Készíts egészséges shake-et!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150107-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-repa-kokusz-tejshake.htmlKönnyű, kalóriaszegény finomság, amit a karácsonyi túlevés után is bátran fogyaszthatsz: készítsd el az egyik legfinomabbat!Stőhr Gréta--Kényeztesd a vendégeket ír csokoládés krémlikőrrel - te is elkészítheted!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141223-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-ir-csokolades-kremlikor.htmlKarácsonykor igyekszünk élvezni az ízeket, és nem nézzük olyan szigorúan, mit eszünk, mint az év többi napján. Egy isteni, házi készítésű krémlikőrnek egy vendég sem tud ellenállni - próbáld ki a vegán verziót is!Stőhr Gréta--Szeresd meg a kelbimbót - mogyoróval isteni lesz!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141212-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-mogyoroszoszos-kelbimbo-piritott-szezammaggal.htmlLépj túl a párolt kelbimbón, mert ezt a zöldséget sokkal ízletesebben is el lehet készíteni!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.