Próbáltad már a lapos has koktélt? Ha nem, itt az ideje!

Forrás: Thinkstock -
fogyás Gréta konyhája hasizom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lapos hashoz nem árt a rendszeres mozgás, ám finom, de egészséges ételekkel, italokkal is rásegíthetsz. Mutatok egy koktélt, amit imádni fogsz!

Télen is számtalan olyan zöldséget vásárolhatsz, amiket érdemes napi szinten fogyasztanod - ezek feltöltenek energiával, vitaminnal, és a pluszsúlyt is segítenek eltüntetni. A gyömbér az egyik ilyen "csodaszer", zellerrel kombinálva pedig egyszerűen tökéletes, pláne, ha lapos hasra vágysz. Elkészíteni pedig pofonegyszerű - a koktél receptjéért kattints IDE!

Forrás: Thinkstock

Gréta tippje

Próbáltad már a méregtelenítő csodavizet? Te magad is elkészítheted, előnye pedig, hogy tökéletes a puffadás ellen, emellett szépíti a bőrt, tonizál, és fokozza a méregtelenítést is. ITT korában már megmutattam, milyen hozzávalókból készítheted el.

Szeresd meg a kelbimbót - mogyoróval isteni lesz!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141212-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-mogyoroszoszos-kelbimbo-piritott-szezammaggal.htmlLépj túl a párolt kelbimbón, mert ezt a zöldséget sokkal ízletesebben is el lehet készíteni!Stőhr Gréta--Télen is tartsd a formád! 11+1 tipp, hogy ne hízz el a hideg időbenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141030-greta-konyhaja-tippek-teli-elhizas-ellen.htmlTe is úgy érzed, hogy a tél közeledtével megnő az étvágyad, és ezt a mérleg is alátámasztja? Azzal semmi baj nincs, ha 1-2 kiló felszalad rád a hideg napok alatt, de a mértékletességre azért nem árt odafigyelni.Stőhr Gréta--Sütőtökös muffin - ezt lesz a kedvenc süteményed http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141020-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-sutotokos-muffin.htmlHitted volna, hogy a sütőtökből is lehet lattét készíteni? Ha kipróbáltad már az ősz legfinomabb italát, akkor itt az ideje, hogy megkóstold a sütőtökös muffint is!Stőhr GrétaThinkstockElég volt a húsból, a nehéz ételekből? Kényeztesd magad avokádókrémes finomsággal!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141228-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-avokadokremes-spenotos-linguine.htmlAz ünnepek alatt legtöbben alaposan túlterhelik a gyomrukat, így most épp itt az ideje egy könnyű, de nagyon finom és tápláló fogásnak.Stőhr GrétaThinkstockSzínes vitaminbombák mindenütt http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141028-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-oktoberi-szuperzoldsegek-alma-karfiol-korte-kelbimbo.htmlNyakunkon az influenzaszezon, így nem árt, ha feltankolod a szervezetedet vitaminokkal. Íme, hat októberi vitaminbomba, amiket érdemes gyakran beiktatnod az étrendedbe. Stőhr Gréta--Szuper köret, remek főfogás - 6 variáció isteni hummuszrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141230-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-hummusz-hatfelekepp.htmlA hummusz sokkal izgalmasabb, mint gondolnád, ráadásul sokféleképp variálható. Próbáld csak ki!Stőhr GrétaThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.