Csak semmi cukor: így készül az egészséges, málnakrémes sütemény

málna Gréta konyhája vegán Stőhr Gréta sajttorta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próbálsz kevesebb cukrot fogyasztani, de nehezen megy, mert imádod a finom édességeket? Most mutatunk egy desszertet, ami egészséges, cukormentes, mégis mennyei!

A málnakrémes sajttorta az az édesség, ami miatt egy szemernyi lelkifurdalást sem kell érezned, mégis imádni fogod. Cukor helyett a datolya adja a süti édességét, de fehér liszt és vaj sem kerül a receptbe. Ha te is szívesen elkészítenéd ezt a finomságot, kattints ide a hozzávalókért!

Forrás: Gréta konyhája

15 tipp, hogy felpörgesd az anyagcserédethttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150416-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-15-tipp-hogy-felporgesd-az-anyagcseredet.htmlA mozgásszegény életmód, az irodai munka, a sok finomított élelmiszer mind lassítja az anyagcserét, ami a korunk előrehaladtával amúgyis egyre lomhább. A salaktalanítás ilyenkor különösen fontossá válik, hiszen a méreganyagok kipucolásával serkentheted az anyagcserédet is. Íme, 15 trükk, amiket érdemes kipróbálni.Stőhr Gréta--Fahéj és aszalt szilva: az igazán nyerő pároshttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150312-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fahejas-aszaltszilvakrem.htmlAz aszalt szilva nagyon egészséges, ráadásul egész évben beszerezhető. Fűszerezd meg egy kis fahéjjal, az eredmény mennyei lesz!Stőhr GrétaThinkstockEz a csokis-banános édesség biztosan feldobja a napodat!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150312-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-csokis-bananos-nyaloka.htmlA gyerekek is szeretnek a konyhában tüsténkedni, ezért olyan édességre vágysz, amit velük is könnyedén elkészíthetsz? Már mutatjuk is! Stőhr Gréta--Nassolnivaló cukor nélkül? Készítsd egészséges pudingot!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150130-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-karobos-chia-puding.htmlFogyókúra alatt nem árt hanyagolni a cukros finomságokat, ám vannak olyan desszertek, amik nem hízlalnak, és még egészségesek is!Stőhr Gréta--Fügés finomság téli estékre - hízni biztosan nem fogsz tőle!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141204-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fuges-dios-kokuszkremes-szelet.htmlKarácsony közeledtével megszaporodnak a mézeskalácssütéssel, zserbó- és bejglikészítéssel töltött délutánok, ezzel együtt a mérleget is hanyagoljuk. Idén próbálkozz egészséges édességekkel - nem fogod megbánni!Stőhr GrétaOrigoKóstolj levendulás almatortát!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140907-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-glutenmentes-levendulas-almatorta.htmlNéha nem árt kicsit feldobni a hagyományos ízeket némi különleges hozzávalóval. Ha még nem készítettél levendulás édességet, akkor most itt az ideje!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.