Létezik tökéletes nassolnivaló: készíts kesudiós energiaszeletet!

Gréta konyhája energiaszelet kesudió vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor nincs időd napközben rendszeresen enni, így inkább gyorsan bekapsz egy csokit, amit aztán mindig megbánsz? Készíts magadnak egészséges energiaszeletet, ami a fogyókúrába is tökéletesen beilleszthető!

Sütés nélkül készül a tej-, tojás- és cukormentes energiaszelet. Hogy miért jó? Napokig eláll, kezdheted vele a reggelt, délután is ehetsz belőle, nem kell aggódnod a kalóriák miatt, és még fel is dobja a napot ez az édes finomság. Ha nem szereted a kesudiót, készítheted más maggal is - a hozzávalókért kattints IDE!

Forrás: gretakonyhaja.reblog.hu
10+1 vegán salátaöntet, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150423-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-10-1-vegan-salataontet.htmlNyakunkon a bikiniszezon, így nem árt még több salátát beiktatni az étrendünkbe. De hogy ne legyen unalmas a sok zöldség egyvelege, dobd fel a vacsorádat egy különleges, egészséges öntettel!Stőhr Gréta--Isteni egytálétel édesburgonyával - megéri kipróbálni!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150205-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-serpenyoben-sult-kremes-edesburgonya.htmlNéha nem árt új dolgokat kipróbálni! Ha eddig nem használtad a mindennapokban az édesburgonyát, most eljött az ideje - mennyei falatokat kreálhatsz belőle!Stőhr GrétaOrigoCsak semmi cukor: így készül az egészséges, málnakrémes süteményhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150420-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-malnakremes-sajttorta.htmlPróbálsz kevesebb cukrot fogyasztani, de nehezen megy, mert imádod a finom édességeket? Most mutatunk egy desszertet, ami egészséges, cukormentes, mégis mennyei!Stőhr GrétaThinkstock15 tipp, hogy felpörgesd az anyagcserédethttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150416-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-15-tipp-hogy-felporgesd-az-anyagcseredet.htmlA mozgásszegény életmód, az irodai munka, a sok finomított élelmiszer mind lassítja az anyagcserét, ami a korunk előrehaladtával amúgyis egyre lomhább. A salaktalanítás ilyenkor különösen fontossá válik, hiszen a méreganyagok kipucolásával serkentheted az anyagcserédet is. Íme, 15 trükk, amiket érdemes kipróbálni.Stőhr Gréta--A krumpli 50 árnyalata - isteni receptek, amik után megnyalod mind a 10 ujjadat!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150217-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-krumpli-50-arnyalata.htmlHa eddig unalmasnak gondoltad a krumplit, a következő receptek után biztosan megváltozik majd a véleményed!Stőhr GrétaThinkstockElég volt a húsból, a nehéz ételekből? Kényeztesd magad avokádókrémes finomsággal!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141228-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-avokadokremes-spenotos-linguine.htmlAz ünnepek alatt legtöbben alaposan túlterhelik a gyomrukat, így most épp itt az ideje egy könnyű, de nagyon finom és tápláló fogásnak.Stőhr GrétaThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.