Tészta és zöld spárga: a tökéletes kombináció

saláta tészta zöldspárga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zöld spárga számunkra megunhatatlan, és mikor máskor fogyasszuk, mint most, amikor minden zöldségespulton kapható? Próbálj ki minél több receptet - Stőhr Gréta vegán szakácsnő most mutat egy isteni, spárgás tésztasalátát!
Forrás: gretakonyhaja.reblog.hu

Erre az ételre egy évet kellett várnom, és bevallom, úgy csaptam le a piacon lévő zöld spárgákra, mint kiéhezett ragadozó a zsákmányára. Már a látványától is összefutott a nyál a számban, és pontosan tudtam, ott, akkor, hogy milyen íze lesz, amikor elkészül. Évek óta ez az egyik kedvenc spárgás ételem, tényleg csak pár perc az elkészítése, és bárhol, bármilyen napszakban tökéletes étel. Melegen ebéd vagy vacsora, kihűlve, másnap pedig tésztasaláta egy baráti összejövetelen. Ha kíváncsi vagy az egyik kedvenc receptemre, a hozzávalókért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.