Szereted a csokis kekszet? Készítsd el a legegészségesebb variációban!

Forrás: Stőhr Gréta -
csoki Gréta konyhája keksz nassolnivaló Stőhr Gréta édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádsz nassolni, de szívesen választanál valami olyan édességet, ami nem hizlal, mégis finom és tápláló? Készíts egészséges csokis kekszet!

A tej-, tojás- és gluténmentes édesség 20 perc alatt elkészül, sokáig eláll, ráadásul aggódnod sem kell a pluszkilók miatt. Fehér liszt helyett egészséges lisztfélék szerepelnek a hozzávalók között, és a cukorra is találsz a receptben alternatív megoldást. Hidd el, imádni fogod! Ha szívesen elkészítenéd Stőhr Gréta vegán szakácsnő finomságát, a receptért kattints ide!

Forrás: Stőhr Gréta

Nassolj valami egészségeset: készíts mennyei avokádós bruschettát! http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20160122-greta-konyhaja-stohr-greta-receptjei-avokados-bruschetta.htmlPogácsa és chips helyett lepd meg a vendégeket egy egészséges, nem mellesleg isteni finomsággal: készítsd el Stőhr Gréta vegán szakácsnő avokádós bruschettáját! Stőhr GrétaThinkstockHogyan készül a tökéletes falafel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20160122-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-igy-keszul-a-falafel.htmlA közel-keleti gyorsétkezdék egyik legkedveltebb finomsága a falafel, ami ugyan húsmentes, ennek ellenére a húsimádók is előszeretettel fogyasztják. Stőhr Gréta vegán szakácsnő megmutatja, hogyan készítsd el te is otthon! Stőhr Gréta--Tökéletes reggeli, ami mindenkit elvarázsolhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150527-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-epres-bananos-smoothie.htmlReggelizni kell, ezt mindenki tudja. Indítsd az első nyári napokat isteni, egészséges reggelivel - íme egy olyan smoothie, amit biztosan imádni fogsz. Stőhr GrétaOrigo10+1 vegán salátaöntet, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150423-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-10-1-vegan-salataontet.htmlNyakunkon a bikiniszezon, így nem árt még több salátát beiktatni az étrendünkbe. De hogy ne legyen unalmas a sok zöldség egyvelege, dobd fel a vacsorádat egy különleges, egészséges öntettel!Stőhr Gréta--Fahéj és aszalt szilva: az igazán nyerő pároshttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150312-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fahejas-aszaltszilvakrem.htmlAz aszalt szilva nagyon egészséges, ráadásul egész évben beszerezhető. Fűszerezd meg egy kis fahéjjal, az eredmény mennyei lesz!Stőhr GrétaThinkstockPróbáltad már a lapos has koktélt? Ha nem, itt az ideje!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150205-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-lapos-has-koktel.htmlA lapos hashoz nem árt a rendszeres mozgás, ám finom, de egészséges ételekkel, italokkal is rásegíthetsz. Mutatok egy koktélt, amit imádni fogsz!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.