Sütő Enikő szerint ő a felelős azért, hogy nem lett gyereke

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sütő Enikő szülés vetélés Joshi Bharat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is szeretett volna anya lenni Sütő Enikő, de hiába próbálkozott és reménykedett, a baba nem akart megmaradni. Sokszor esett teherbe, de mindannyiszor elvetélt, ami szerinte az ő hibája volt.

Sütő Enikőnek sokszor kellett nagy csalódást átélnie, hiszen ő nagyon is szeretett volna anya lenni, de hiába esett teherbe, hiába kezdett el reménykedni és felkészülni, mindig elvetélt. Még az örökbefogadást is megpróbálta, ám miután az is kudarcba fulladt, feladta. Korábban úgy nyilatkozott, az ő sorsában nem szerepelt a gyerek. Sütő Enikő emellett azonban azt is elárulta, úgy gondolja, hogy ez az ő hibája is volt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Én azt gondolom, hogy ez a sok kudarc, ez nekem köszönhető, ezért én vagyok felelős. Ezek az én gondolati blokkjaim voltak, ami miatt ez így történt velem" - mondta Enikő Joshi Bharatnak, és hozzátette, hogy szerinte a félelem miatt alakult így az élete. "Biztosan tudom, hogy nekem a félelemmel van dolgom" - fűzte még hozzá az egykori modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.