Minden férfi életében van egyetlen nő, akit egész életében sirat

Forrás: Thinkstock -
Szofi, a luxusprosti szex vallomás hazug szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők többsége csendben tűr, csak szenved, a semmiért adja oda magát, és minden nap némán imádkozik azért, hogy a sok-sok csalódással, megaláztatással töltött perc és óra egyszer értelmet nyerjen, és legalább egy kicsit visszakapjon abból a sokból, amit önzetlenül adott - gondolta Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Ám ezek a nők soha nem merik ténylegesen benyújtani a számlát, és kikövetelni maguknak az élettől, a férjüktől, a fiújuktól, a szeretőjüktől azt, ami nekik járna. Elfojtják az érzéseiket, különösképpen a dühüket, megfosztják önmagukat az alapvető szükségleteiktől. Megalázkodnak, lassan elveszítik az egyéniségüket, és egyszer csak azt veszik észre, hogy elszállt felettük az idő, és közben csak egy másodpercig voltak boldogok. Mindenüket odaadták, de közben folyamatosan éheztek. Éheztek egy csókra, egy szenvedélyes szeretkezésre, ölelésre, jó szóra, köszönetre. Elvették tőlük, mi több, ők adták önzetlenül oda a fiatalságukat, az idejüket, és nem merték megkérni saját maguk árát.

Forrás: Thinkstock

Az én időm viszont drága. Én alaposan megkérem az árát minden egyes percnek és órának, amit velem töltenek. Sokak szemében csak egy örömlány vagyok, de sok nővel ellentétben én legalább tudom, mennyit érek. Nem tagadom, az én fiatalságomat és időmet is elveszik, de amikor számot vetek az életemmel, tudom, hogy megkaptam érte a fizetségem. És nem jártam rosszul. Persze minden viszonyítás kérdése…

Egy neves edző volt nálam. Látszólag sikeres, belül azonban egy roncs. Súlyosan alkoholista... Egy híres sportoló volt a felesége, aki csúnyán elbánt vele. Folyamatosan csalta, megalázta, a férfi tönkrement abba a kapcsolatba. Azóta is képtelen megbízni a nőkben. Prostituáltaknál kereste a hamis gyönyört... Sosem értettem, miért fizet egyáltalán, hiszen sosem volt képes elélvezni, az erekciója pár percig tartott csupán.

Miért nem kezdesz új életet? - kérdeztem tőle egyszer váratlanul.
- Mert képtelen vagyok.
- Ugyan már! Ti férfiak mindent túléltek.
- Ti azt csak hiszitek. Minden egyes férfinak van az életében egy nő - egyetlen! -, aki iszonyú fájdalmat okoz neki. Minden férfi egész életében ezt az egy nőt siratja. És alázza meg az összes többit. Miatta. Tudod, a nők olykor sokkal gonoszabbak, mint a férfiak. A férfiakat csak az ösztöneik vezérlik, de a nők gonoszak. Nagyon gonoszak .Az én feleségem három évig hazudott. Három évig! A családi otthonunkba hozta a szeretőjét.

Hagytam, hogy kibeszélje magát. Aktus helyett beszélt. Én pedig elgondolkodtam.
Ilyen is van. Amikor a nő az ennyire hazug. Persze ez is csak egy újabb indok a férfiaknak, hogy miért is nem ők a hibásak…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.