Szofi, a luxusprosti szex hatalom pénz vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az értéket az én szememben pénzben mérik - vallja Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait. A pénz hozzásegít ahhoz, hogy olyan képet mutass magadról a külvilágnak, amilyet mindig is akartál, de nem lehetett, mert csak egy csóró kis senki voltál, akit a legtöbben lenéznek és megvetnek.

Ám ha pénzed van, az emberek felnéznek rád, irigyelnek és veled akarnak lenni. Folyamatosan hívnak telefonon, keresik a társaságodat, istenítenek, a barátaid, jótevőid száma végeláthatatlan. Az emberek imádnak a sikeresek és gazdagok társaságában lenni, hiszen mellettük, az árnyékukban meghúzódva úgy érzik: ők is kiváltságosak.

Valójában csak vérszívó piócák, akik mások sikeréből táplálkoznak, és a nevedre sem emlékeznek majd, ha nem megy olyan jól a szekér. És tudod, mégis jó érzés, hogy ott vannak körülötted és nyalják a talpadat, hiszen a jelenlétük megerősít abban, hogy valaki vagy. Márpedig ez kell a gazdagoknak, hiszen önmagában a pénz egy idő után nem elégíti ki őket: szükségük van a csodálatra és mindenekelőtt a hatalomra. Az érzésre, hogy uralkodnak mások felett. Élet és halál urai. Mert a pénz hatalmat ad, de legalábbis hozzásegít ahhoz, hogy hatalmad legyen.

Forrás: Thinkstock

A pénz és hatalom a legédesebb afrodiziákum. A férfi, aki nálam volt, ezek szellemében élt. Negyven sem volt, sportos, sármos, a legjobb pozíciókban. Naponta váltogatta híres és gyönyörű szeretőit. Mégsem volt boldog. Túlságosan is elkényeztette az élet.

Az aktus után öltözködött, feltűnően lóbálta az óráját. Egy Breitling volt. Hárommilliós óra.
- Tetszik? - kérdezte. Nem ért váratlanul a kérdés.
- Persze. De láttam már ilyet.
Nem tetszett neki a válaszom.
- Van még ilyenből vagy négy.
- Örülök...
- Ne tetesd nekem az érdektelent. Nektek nőknek, ez kell. Nagy óra, sok pénz.
- Lehet.
- Biztosan. Azért vagyok valaki, mert sok pénzem van. Mindenkit megkaphatok.
- De élvezed is?
- Unom. Gyereket szeretnék. Mindennél jobban. De nem ezektől a nőktől.
- Akkor miért nem keresel egy hétköznapi, kedves, bájos nőt?
- Mert azokkal nem lehet villogni - hangzott az őszinte válasz.
Ezzel nem lehetett vitatkozni...

Pár hónap múlva hallottam róla legközelebb. A férfi, akit minden nő akart, aki minden nőt meg is kapott, és éppen ezért: sosem tanult meg tisztelni egyet sem... boldogan újságolta, hogy végre apa lesz. Egy béranyától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.