A tested mindig kéznél van - Akár férfi vagy, akár nő

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Denis Raev -
Szofi, a luxusprosti luxusprosti kurva test celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha úgy érzem, hogy mindenki kurva és strici ebben az országban, mert a testükből tudják a legjobb pénzeket szerezni. És miért ne tennék? - sóhajtott fel Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Ismertem egy lányt. Híres modell, playmate volt. Aztán már nem. Mindig azt nyilatkozta, hogy ő rendes életet él, és a modellfizetéséből telik a jó életre. Persze, hogy nem így volt. Ő is azon magyar lányok közé tartozott, akik rendszeresen felbukkannak olyan hazai partikon, ahol világsztárok vagy híresebb emberek fordulnak meg. Mindenki számára egyértelmű, hogy miért járkálnak a lányok ilyen bulikba. Ez a modell egyszer nagyon be volt rúgva, drogozva, és felszedett három férfit, akik, ha jól emlékszem, a hely mosdójában sorra örömüket lelték benne. Fenékbe is. Nem voltak gyengédek vele…

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Denis Raev

Annyira be volt drogozva, hogy elájult közben. A társasági élet szereplői széltében-hosszában mesélték ezt róla, de a közvélemény szemében egy irigyelt celeb, akire sok lány szeretne hasonlítani… Ez csak egy példa, de számtalan ilyen van.

A prostitúciót fedőmelókkal álcázzák. Olyanokkal, amelyekkel semmit sem keresnek, mégis luxusban élnek: luxusautókkal járnak, luxusholmikat vásárolnak, több milliót költenek havonta magukra, ennyit egy sima munkával soha nem tudnának megkeresni, de fedőmunkával sem. Néha úgy érzem, hogy mindenki kurva és strici ebben az országban, mert a testükből tudják a legjobb pénzeket szerezni. És miért ne tennék? Azok nem prostituálódtak, akik jó helyre házasodtak, mert szerencséjük volt, gazdag, jómódú férjük van. Volt olyan zenész, aki milliárdos nőt keresett magának egy internetes társkereső oldalon, hogy eltartassa magát. Ez is kurválkodás. A férfiak ugyanúgy prostituálódnak ebben az országban, mint a nők. A tested mindig kéznél van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.