Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják Péterfi Attila gulyás Péterfi-Nagy Évi Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az UFF (Unokáink is főzni fogják), Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a sütéshez-főzéshez kedvcsináló fiatalos, jó hangulatú videóblogja. Mostantól egy-egy részt akár te is szerkeszthetsz. Nem kell mást tenned, csak fotót küldened az info@uffblog.hu címre a hűtőd tartalmáról, és a lányok kiötlenek belőle valami finomságot. Emellett a férjek, Pély Barnabás és Péterfi Attila (B the First) nemcsak elfogyasztják a mennyei falatokat, hanem írnak hozzá neked egy dalrészletet. Kövessétek videóinkat és a cikkhez kapcsolódó receptet itt a Life.hu-n!

Ebben a videóban Horváth Petra hűtőjéből főztünk. Krumplink nekünk sem volt, de feltaláltuk magunkat, így született az UFF-féle hamis gulyás, ami után garantáltan nem marad hiányérzetetek! A fiúk szerzeménye pedig szórakoztató, mint mindig!

Hamis gulyás UFF-módra

Hozzávalók 4 személyre:

fél fej zellergumó
1 fej karalábé
3 db sárgarépa
fél fej hagyma
250 gramm sertéscomb
olaj

bors
pirospaprika
petrezselyem

Elkészítési idő: 50 perc

A sertéscombot felkockázzuk. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk és kockákra vágjuk. A hagymát olajon üvegesre pirítjuk, a húst rádobjuk, megvárjuk, amíg kifehéredik, aztán lehúzzuk a tűzhelyről, pirospaprikával fűszerezzük. Jöhetnek rá a zöldségek, felöntjük vízzel és főzzük. Amikor forr, akkor sóval, borssal és petrezselyemmel.ízesítjük. Ha a zöldségek és a hús is puhára fő, kész, és tálalhatunk is! Jó étvágyat!

Mi lesz ebből? Évi hűtőjében húsra és káposztára akadtunkhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140401-unokaink-is-fozni-fogjak-mezes-mustaros-szelet-dinsztelt-kaposztaval.htmlAz UFF (Unokáink is főzni fogják), Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a sütéshez-főzéshez kedvcsináló fiatalos, jó hangulatú videóblogja. Mostantól egy-egy részt akár Te is szerkeszthetsz. Nem kell mást tenned csak fotót küldened az info@uffblog.hu címre a hűtőd tartalmáról, és a lányok kiötlenek belőle valami finomságot. Emellett a férjek, Pély Barnabás és Péterfi Attila (B the First) nem csak elfogyasztják a mennyei falatokat, hanem írnak hozzá neked egy dalrészletet. Kövessétek videóinkat és a cikkhez kapcsolodó receptet itt a Life.hu-n!UFFOrigoHa minden kívánság szó szerint teljesülne: gombával töltött paradicsomhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140326-unokaink-is-fozni-fogjak-gombaval-toltott-paradicsom.htmlAz UFF (Unokáink is Főzni Fogják) egy trendi, videós gasztroblog. Két cuki feleség (Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró) bebizonyítja, hogy a mai lányok is tudnak főzni, sőt! Bármit is találnak az akár félig üres hűtőben, azt jól megfőzik. És ahogy a férjek, Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) elégedetten nyalogatják az ujjaikat a finom falatok után, úgy ti is bárkit megfőzhettek a könnyen elkészíthető fogásokkal, ha követitek a videót és a cikkhez kapcsolódó receptet a Life.hu-n.UFFOrigoPadlizsánkrém és Pély Barnáék nagy lebukásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140319-unokaink-is-fozni-fogjak-padlizsankrem-lebukassal.htmlAz UFF (Unokáink is Főzni Fogják) egy trendi, videós gasztroblog. Két cuki feleség (Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró) bebizonyítja, hogy a mai lányok is tudnak főzni, sőt! Bármit is találnak az akár félig üres hűtőben, azt jól megfőzik. És ahogy a férjek, Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) elégedetten nyalogatják az ujjaikat a finom falatok után, úgy ti is bárkit megfőzhettek a könnyen elkészíthető fogásokkal, ha követitek a videót és a cikkhez kapcsolódó receptet a Life.hu-n.UFF--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.