Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják Péterfi Attila saláta UFF-videó Péterfi-Nagy Évi tonhal Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az UFF-os lányok, azaz Galambos Dorina, énekesnő és Péterfi-Nagy Évi, újságíró barátsága a konyhában kezdődött, azóta elválaszthatatlanok - a konyhán kívül is. Ti hűtős képeket küldtök nekik, a lányok kitalálják, elkészítik az ételeket, a férjek pedig - Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) - megzenésítik és megeszik! Kövessétek videoreceptjeiket minden héten itt a Life.hu-n!

Anikó nevű kedves követőnk, aki Krakkóból is figyel minket, küldött nekünk képet, egy igazán megható levél kíséretében. Köszönjük, és a remekül sikerült salátához az alapanyagokat is. Ebből a videóból kiderül, hogy miért érdemes sót tenni a tojás főzővizébe. Illetve sor került arra, amire eddig még sosem, hogy most kivételesen együtt buliztunk a fiúk Anikónak írt dalára.

Tonhalsaláta gazdagon

1 fej saláta
1 fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
2 doboz tonhal
2 db paradicsom
2 db retek
4 db tojás
5-6 db olívaolajas szárított paradicsom
100 g olívabogyó

A tojást megfőzzük. Az összes hozzávalót - megtisztításuk után - ízlés szerint felaprítjuk, és jól összekeverjük az összenyomkodott tonhallal. Pirítóssal tálaljuk. Kerti piknikezésre kifejezetten ajánljuk!

Könnyű és finom nyári desszert - ez a mentás túróbonbonhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140611-unokaink-is-fozni-fogjak-mentas-turos-bonbont-keszitunk.htmlAz UFF-os lányok, azaz Galambos Dorina, énekesnő és Péterfi-Nagy Évi, újságíró barátsága a konyhában kezdődött, azóta elválaszthatatlanok - a konyhán kívül is. Ti hűtős képeket küldtök nekik, a lányok kitalálják, elkészítik az ételeket, a férjek pedig - Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) - megzenésítik és megeszik! Kövessétek videoreceptjeiket minden héten itt a Life.hu-n! UFF--Mi lapul a swing hazai helytartójának hűtőjében? Magyaros lepény!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140604-unokaink-is-fozni-fogjak-magyaros-lepeny-gajer-balint-hutojebol.htmlAz UFF-os lányok, azaz Galambos Dorina, énekesnő és Péterfi-Nagy Évi, újságíró két barátnő, akik szívesen sütnek-főznek együtt. Hétről hétre hoznak egy-egy videót és hozzá kapcsolódó recepteket is nektek. Férjeik (Pély Barnabás és Péterfi Attila, B the First) is állandó szereplői a bloguknak, hiszen valakinek meg kell enni a finomságokat. Persze cserébe még zenélnek is mindannyiunk örömére. Kövessétek őket itt a Life.hu-n!UFFOrigoHol jár Dorina esze... avagy miért frankfurti a leves?http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140521-unokaink-is-fozni-fogjak-frankfurti-leves-pely-barna-dalaval-fuszerezve.htmlAz UFF-os lányok, azaz Galambos Dorina, énekesnő és Péterfi-Nagy Évi, újságíró két barátnő, akik szívesen sütnek-főznek együtt. Hétről hétre hoznak egy-egy videót és hozzá kapcsolódó recepteket is nektek. Férjeik (Pély Barnabás és Péterfi Attila, B the First) is állandó szereplői a bloguknak, hiszen valakinek meg kell enni a finomságokat. Persze cserébe még zenélnek is mindannyiunk örömére. Kövessétek őket itt a Life.hu-n!UFFOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.