Alternatív reggeli falatkák: kenj mennyei, bazsalikomos pestót a pirítósodra!

Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják UFF-videó Péterfi-Nagy Évi pesto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n készítenek el egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is mutatnak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj velük bele a 3 perces gasztrokalandba!

Ezzel a fogással meggyűlt a bajunk, hiszen égen-földön nem találtunk bazsalikomot, végül aztán sikerült, a videóból derül ki, hogyan. :-) És persze azt is megtudhatod, hogyan készül és mire való a saját készítésű pesto.

Hozzávalók:

3 gerezd fokhagyma
1 csokor bazsalikom
1 evőkanál fenyőmag
2 evőkanál parmezán
150 ml olívaolaj

Egy aprítógépbe belerakjuk a megpucolt, megmosott fokhagymagerezdeket, a megmosott bazsalikomot, a fenyőmagot, parmezánt és az olívaolajat. Pépesítjük, sóval és borssal ízesítjük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.